Bizim Hikaye'nin Filiz'i Hazal Kaya dünyaya açılıyor!

Şimdilerde Bizim Hikaye dizisinde Filiz karakterini canlandıran Hazal Kaya Hollywood yolcusu.

Merve Mutlu
14 Şubat 2019 - 09:12
Magazin

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Ali Atay ile dünyaevine giren ve şimdilerde Bizim Hikaye dizisinde canlandırdığı Filiz karakteri ile sevenlerini artıran oyuncu Hazal Kaya, Hollywood dünyasına adım atıyor. 

Eski partneri Çağatay Ulusoy'dan sonra Hazal Kaya da Hollywood yıldızlarının oyuncu koçu Lori Lively ile çalışmaya başladı.

19-02/14/hazal.png

ABD'deki dünyaca ünlü yetenek ajanslarından United Talent Agency ile sözleşme imzalayan Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy'un ardından Hollywood dünyasına adım atan diğer bir ünlümüz oldu. 

Aralarında Angelina Jolie ve Johnny Depp gibi isimleri de barındıran ajansla sözleşme imzalamakla kalmayan Hazal Kaya, birçok Hollywood yıldızının da oyuncu koçu olan Lori Lively ile çalışmaya başladı. Ayrıca Takvim'in haberine göre:  Çağatay Ulusoy'la da çalışan ve yakışıklı oyuncuyu ABD'li birçok yapımcı ve yıldızla tanıştıran Lori Lively, Hazal Kaya'nın yeteneğine hayran kaldı.

 

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin