resim yok
10 Ağustos 2011 - 00:00

Başrollerini İlker Aksum, Şebnem Bozoklu ve Ayşe Nil Şamlıoğlu'nun paylaştığı Bizim Yenge'nin Cumartesi akşamı başlayacağı açıklanmıştı. Ancak Kanal D dizi başlamadan gününü değiştirdi, dizi 17 Ağustos Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekranda olacak.

İzleyicilerin yeni ekran gözdesi olmaya aday “Bizim Yenge”nin konusu şöyle;

Filiz, evlenme yaşının geldiğinin -hatta geçtiğinin - farkında, artık kendine ait bir evi olsun ve evinin hanımı olsun diye düşünen, bir “iyi aile kızı”dır. Tutucu bir baba gözetiminde ve kapalı bir muhitte yetişmiş olması nedeniyle gönül ilişkilerine fırsatı olmamıştır. Aşk onu, yerinden yurdundan epey uzakta, dizilerden seyredip düşler kurduğu İstanbul’da yakalar. Kalbini kaptırdığı taksi şoförü Bahri, İstanbul’da doğup büyümüş bir mahalle delikanlısıdır ve Filiz’e tutkuyla bağlanmıştır. Filiz de bu ilk aşka ve delikanlının saf yüreğine sonuna kadar inanmıştır. Kendini öyle bir aşkın içinde bulmuştur ki, babasına karşı koyma pahasına, büyüdüğü şehirden ayrılmayı göze almış ve İstanbul’a gelmiştir. Gelin olacak her kız heyecanlıdır ama Filiz’in heyecanı bambaşkadır. Şimdiye kadar ancak dizilerden seyredebildiği bu rüya şehirde evinin kadını olacaktır. Sevdiği adamın onu kapısına getirdiği ev eski bir mahallededir. Yol boyunca kafasının içinde çoktan evini düzenlemiş, çeyiz sandığındaki dantelli üçgen örtülerini bile yerine yerleştirmiştir. Elbette kendini çıkabilecek küçük aksiliklere de hazırlamıştır. İyi yetişmiş müstesna bir aile kızı olarak, kayınvalidesinin müstehzi gülümsemeleri, kayınbiraderinin sinirini tutmaya çalışan halleriyle başa çıkmayı bilecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin