resim yok
16 Temmuz 2011 - 00:00

Sezon bitti, dizisiz kaldık diye üzülmeyin. Sevdiğiniz, soluk soluğa takip ettiğiniz dizileri aratmayacak yeni yapımlar ağustos itibarıyla ekranda arz-ı endam edecek. Bunlardan biri de Kanal D’nin iddialı dizisi ‘Bizim Yenge

 

Kanal D’nin, ağustosta ekrana gelecek yeni komedi dizisi ‘Bizim Yenge’; ilk görüşte aşık olduğu Bahri (İlker Aksum) için, babasına karşı koyma    pahasına, evinin kadını olmak  isteğiyle dolup taşarak İstanbul’a gelen Filiz’in (Şebnem Bozoklu)  hikayesini anlatıyor bize.

Kadro sağlamYapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Aydın Bulut’un yaptığı, senaryosunu da Kuledibi Senaryo Grubu’nun kaleme aldığı ‘Bizim Yenge’, eğlenceli hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. 
Ayşenil Şamlıoğlu (Mehpare), Şebnem Bozoklu (Filiz), İlker Aksum (Bahri), Yetkin Dikinciler (Adem) ve Güneş Sayın’ın (Zeyno) başrollerini paylaştıkları, samimi, sıcak ve naif ‘Bizim Yenge’nin konusu şöyle: 

 

Filiz, evlenme yaşının geldiğinin -hatta geçtiğinin- farkında, artık kendine ait bir evi olsun ve evinin hanımı olsun diye düşünen, bir ‘iyi aile kızı’dır. Tutucu bir baba gözetiminde ve kapalı bir muhitte yetişmiş olması nedeniyle gönül ilişkilerine fırsatı olmamıştır. Aşk onu, yerinden yurdundan epey uzakta, dizilerden seyredip düşler kurduğu İstanbul’da yakalar. Kalbini kaptırdığı taksi şoförü Bahri, İstanbul’da doğup büyümüş bir mahalle delikanlısıdır ve Filiz’e tutkuyla bağlanmıştır. Filiz de bu ilk aşka ve delikanlının saf yüreğine sonuna kadar inanmıştır. 
 

Kendini öyle bir aşkın içinde bulmuştur ki, babasına karşı koyma pahasına, büyüdüğü şehirden ayrılmayı göze almış ve İstanbul’a gelmiştir. Gelin olacak her kız heyecanlıdır ama Filiz’in heyecanı bambaşkadır. Şimdiye kadar ancak dizilerden seyredebildiği bu rüya şehirde evinin kadını olacaktır. Sevdiği adamın onu kapısına getirdiği ev eski bir   mahallededir.

Sürprizli başlangıç Yol boyunca kafasının içinde çoktan evini düzenlemiş, çeyiz sandığındaki dantelli üçgen örtülerini bile yerine yerleştirmiştir. Elbette kendini çıkabilecek küçük aksiliklere de hazırlamıştır. İyi yetişmiş müstesna bir aile kızı olarak, kayınvalidesinin müstehzi gülümsemeleri, kayınbiraderinin sinirini tutmaya çalışan halleriyle başa çıkmayı bilecektir. Ama evin kapısından içeri adım attığı an durum değişir. Zira Filiz’i büyük bir sürpriz beklemektedir. 


KÜNYE:Yapım: TMC, Erol Avcı
Yönetmen: Aydın Bulut
Senaryo: Kuledibi Senaryo Grubu
Oyuncuylar: Ayşenil Şamlıoğlu (Mehpare), Şebnem Bozoklu (Filiz), İlker Aksum (Bahri), Yetkin Dikinciler (Adem), Güneş Sayın (Zeyno).

1. Bölüm fragmanı

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin