resim yok
06 Haziran 2011 - 00:00

Deniz Seki ve Yavuz Bingöl'ün sunumuyla yayınlanan 'Bu Şarkı İkimizin' programının dün akşamki konukları Hülya Avşar ve Ersin Korkut oldu.

 

 

Star Tv ekranlarında Deniz Seki ve Yavuz Bingöl'ün sunumuyla yayınlanan 'Bu Şarkı İkimizin' programının dün akşamki konukları Hülya Avşar ve Ersin Korkut oldu.
 
'BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar' programıyla başarılı oyunculuk performansını ortaya koyan ve büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Ersin Korkut canlı yayında türkü söylemeyi de ihmal etmedi. Oyunculukta olduğu kadar şarkı söylemekte de başarılı olduğunu kanıtlayan Ersin Korkut türkü söylemeyi çok sevdiğini belirtti.
 
BKM EKİBİ TEK YUMRUK!
 
BKM ekibinin Kanal D ekranlarında yayınlanan BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) Mutfak (Ç.G.H.B) programından ayrılan ve bir komedi dizisi için kolları sıvayan oyuncu arkadaşlarıyla ilgili olarak, "Hala BKM'ye bağlı olarak çalışıyorlar, şuanda dizinin senaryosunu yazıyorlar, oyuncu olarak kimleri uygun görüyorlarsa hem BKM Mutfak (Ç.G.H.B) ekibinden oyuncu olabilirler hem de hiç BKM'ye bağlı olmayan oyunculardan seçebilirler bu tamamen onların seçimine bağlı, beni seçerlerse ben de oynarım." diyerek BKM ekibinin bağlarının kopmadığını ve her iyi işin arkasında durduklarını açıkladı.
 
Ersin Korkut, BKM Mutfak (Ç.G.H.B.) programının dışında kendisine direkt olarak teklif yapılmadığını ancak teklifleri Yılmaz Erdoğan ve Necati Akpınar değerlendirdiklerini ve proje uygunsa eğer kendilerini yönlendirdiklerini belirtti.
 
"CANLI YAYINDA TÜRKÜ SÖYLEMEK ZOR İŞ"
 
Canlı yayında iki tane türkü söyleyen Ersin Korkut, "Çok Güzel Hareketler Bunlar programında ara ara türküler söylüyorum ancak canlı yayında söylemek o kadar kolay değilmiş, açıkçası biraz zorlandım ancak türkü söylemeyi çok seviyorum." diyerek oyunculuğu kadar sesine de güvendiğini vurguladı.
 
HAYRANLARINDAN İLGİNÇ SEVGİ GÖSTERİSİ: PATATES KAFA!
 
Ersin Korkut, sokaktaki insanların kendisine yoğun ilgi gösterdiğini ve hayranlarıyla sokakta fotoğraf çektirmekten gezemediğini belirtti. BKM Mutfak (Ç.G.H.B.) programında yer aldığı skeçlerden en çok ‘Eros'u beğendiğini de sözlerine ekleyen Ersin Korkut, hayranlarının en çok kendisinden ıslık öttürmesini istediğini açıkladı ve ekledi "Bazen yolda yürürken bana patates kafa diye sesleniyorlar."
 
ÇÖPÇÜLÜKTEN OYUNCULUĞA!
 
Oyunculuk yapmadan önce Beşiktaş Kültür Merkezi'nde teknisyen olduğunu açıklayan Ersin Korkut, paspas, çöp boşaltma, dekor falan derken oyunculuğa merak sardım, "Bana Bir Şeyler Oluyor" oyunuyla oyunculuk yeteneğimi sergileme fırsatı buldum. Daha sonra da hayatıma oyuncu olarak devam ettim." diyerek oyunculuğa nasıl başladığını anlattı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin