Bodrum'da bar saldırısı! Hacer Tülü hayatını kaybetti.

Bodrum'da yer alan ve Mehmet Ali Sürensoy'un sahibi olduğu bir eğlence mekanına düzenlenen silahlı saldırıda iki kişi hayatını kaybetti. Ses sanatçısı Hacer Tülü de hayatını kaybeden isimlerden birisi! Hacer Tülü kimdir?

Nurşah
21 Haziran 2018 - 14:46
Magazin

Bodrum Barlar Sokağı Adnan Menderes Caddesi girişinde yer alan bir eğlence merkezinde geçtiğimiz akşam silahlı saldırı meydana geldi. Saldırı esnasında orada bulunan şarkıcı Hacer Tülü de hayatını kaybetti!

 18-06/21/hacer-tulu-bodrum.jpg

2 ölü 4 yaralı!

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, mekan sahibi Mehmet Ali Sürensoy'un içeri girdiği sırada rastgele ateş ederek çevreye dehşet saçan bir grup, altı kişinin yaralanmasına sebep oldu!

Kurşunların isabet ettiği 6 kişi çevre hastanelerine kaldırılırken Hacer Tülü ve Mehmet Ali Sürensoy yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı! 

Polislerin inceleme yapması ve kamera kayıtlarına ulaşmasının ardından saldırganların yakalanması da gecikmedi. Saldırganlar, Manisa il sınırında ele geçirildi...

 18-06/21/hacer-tulu-kimdir.jpg

Hacer Tülü kimdir?

10 Nisan 1978 senesinde İzmir'de dünyaya geldi. Halkla İlişkiler mezunu olan Hacer Tülü, uzun seneler basketbol ve atletizm ile ilgilendi. 

1996 senesine geldiğinde yani 18 yaşındayken Şafak Fişek'ten zarafet dersleri almış ve ardından da Zuhal Yorgancıoğlu'nun mankenliğini yapmıştır. 2006 senesinde İstanbul'a yerleşen Hacer Tülü, iki sene oyunca oyunculuk ve modellik yapmış yakın çevresinin de desteklemesi ile ses dünyasında da kendisini göstermeye başlamıştır.

Mabed, Ömür Töprüsü şarkıları ile ünlenen Hacer Tülü'nün bir kız çocuğu vardır. Ünlü isim hayatını kaybettiğinde 40 yaşındaydı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin