Body Coach Uğur Çetin’den ilham veren tüyolar!

Ünlülerin spor hocası olarak bilinen ve son dönemde bir çok ünlü ismin tercihi olan Body Coach Uğur Çetin, sağlıklı yaşam için spor yapmanın yanı sıra beslenmenin de önemine dikkat çekiyor! Uğur Çetin kimdir? Body Coach Uğur Çetin kaç yaşında? Uğur Çetin hangi ünlülerle çalıştı? Uğur Çetin nereli? Factory Athletic Uğur Çetin kimdir? Fitness hocası Uğur Çetin kimdir?

Gülcan Tarımoğlu
01 Şubat 2023 - 10:48
Magazin

Bir çok ünlü isimle çalışan ve mottolarıyla adından söz ettiren başarılı spor eğitmeni Uğur Çetin, sağlıklı yaşam için spor yapmanın yanı sıra beslenmenin de önemine dikkat çekiyor!

Uğur Çetin, özellikle son yıllarda evrensel bir sorun haline gelen obezite ve beraberinde oluşan sağlık sorunlarının yaşanmasında da yine insanların yanlış beslenme şeklinin ve gün içindeki hareketsiz kalışlarının bu duruma zemin hazırladığını hatırlattı.

22-12/28/img-20221223-wa0006-1672214384.jpg

Vücudumuz bir makine gibidir!

Spor eğitmenliğinin yanı sıra kendine ait mottolarıyla da insanları motive eden ve bir şekilde onların harekete geçmelerini sağlayan Uğur Çetin, ‘Vücudumuz bir makine gibidir; sıfır km bir araç aldığımızda tüm bakımlarını gününde ve eksiksiz yaparsak 1 milyon km garanti verir. Fakat bakımları tam yapılmamış araçlar 300 bin km bile görmüyor; vücudumuz da aynı sistem ile çalışır.’ Diyerek konunun öneminin altını çizdi.

Bedel ödenecek!

Sağlıklı yaşam alışkanlıklarının kazanılması ve güçlü bir vücuda kavuşabilmenin de bir bedeli olduğunun sık sık altını çizen Çetin, Body Coach sistemiyle öğrencileri üç ana disiplin ile günlük olarak takip ettiğini ve bu sistemi 7'den 70'e herkesin rahatlıkla yapabileceğini söyledi.  Ayrıca bu sistem ile kişilerin günlük rutininin düzene girerek yaşam kalitesinin üst seviyeye çıkacağını dile getirdi.

Peki bahsettiğimiz bu Body Coach sistemi nedir?

Düzenli egzersiz ve sağlıklı beslenme beraberinde spor eğitmenlerinin öğrencilerine olan desteği sağlıklı ve güçlü bir bedene sahip olma yolunda en etkili faktörlerden biridir.

Bu sistemin ise 3 ana disiplini vardır;

- Online takip 

- Antrenman danışmanlığı

- Motivasyon

Ünlü isimler onu tercih ediyor!

‘Psikolojik ya da fizyolojik tüm sorunların başında beslenme düzeni ve spor hayatı gelir’ diyerek konunun önemine dikkat çeken Uğur Çetin, kendi çalışma sistemi ile bir çok ünlü ismi de forma sokarak adından söz ettirdi.

22-12/28/img-20221221-wa0016.jpg

Son dönemde kaslarıyla dikkat çeken başarılı oyuncu Can Yaman’la da çalışan Uğur Çetin, ünlü isimlerin de şimdiden gözdesi oldu.

22-12/28/img-20221221-wa0019.jpg

Ünlülerin spor hocası adıyla da bilinen ve dikkat çeken Uğur Çetin şimdiye dek oyuncu Can Yaman, şarkıcı Soner Sarıkabadayı, sunucu Ebru Akel, Popçu Özgün dahil olmak üzere bir çok ünlü isme koçluk yaptı.

22-12/28/img-20221221-wa0017.jpg

Uğur Çetin’in mottoları nelerdir? İşe yarıyor mu?

Başarılı Body Coach Uğur Çetin motivasyon için yazdığı mottoları ile hedef kitlesine ve tüm insanlara aslında bir uyarıda bulunuyor. Doğru bilinen yanlışlardan tutun da sigaradan bile daha zararlı olan şekere kadar her şeyi kaleme alan Çetin’den size birkaç öneri var;

22-12/28/img-20221223-wa0008.jpg

 * Aç kaldığınızda sevinmelisin çünkü ömrün uzuyor!

 * Diyet yaparsan kilonu, spor yaparsan vücudunu değiştirirsin fakat ikisini birden yaparsan hayatın değişir.

 * Yemeğin esiri olma ihtiyacın kadarını ye!

 * Hedeflediğin kas eğer zorlanmıyorsa hareketi yanlış yapıyorsun.

 * Fazla yemek yemek bir alışkanlık ve bataklıktır bu bataklıktan çıkmak için spora başlayın.

 * Başka bir vücut başka bir hayat demek seçim senin!

22-12/28/img-20221221-wa0020.jpg

Uğur Çetin kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Başarılı Body Coach Uğur Çetin 22 Temmuz 1988 Bursa doğumlu.

Spor hayatına 8 yaşında basketbol ve futbol oynayarak başladı ve sonrasında da 16 yaşında basketbol branşında profesyonel oldu. Efes Pilsen, Beşiktas gibi spor kulüplerinde Türkiye dereceleri elde ettikten sonra 21 yaşında hem basketbol oynayıp hem de personal trainer olarak çalışmaya başladı.

Uğur Çetin kariyerine trainer olarak devam etmeye karar verdikten sonra ise kocaeli üniversitesini bitirip dünyada geçerliliği olan sporcu beslenmesi, programlama, periyotlamaları, Sporcu psikolojisi,

İş insanları antrenman ve beslenme, Sedanter insanlarda yaşam kalitesini arttıracak egzersiz sistemleri gibi bir çok seminere katılıp eğitimlerini tamamladı.

2014 yılında ise Cem Özkan ve Suavi Doğan ile Factory Athletic spor salonu markasını kurup şimdilerde tüm öğrencilerine Body Coach sistemi uygulayarak yaşam kalitelerini arttırıp, kaliteli yaşlanmalarını sağlıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin