Bones'un 11. sezonu olacak mı?

Bones ile bir sezon daha mı?

resim yok
01 Aralık 2014 - 16:33
Magazin

İçinde bulunduğumuz senenin başlarında şu sıralar devam eden onuncu sezon onayını resmi olarak alan Fox'un uzun soluklu dizisi 'Bones'ın 11. sezonunun olup olmayacağı ise şimdilik belirsiz.

Bu belirsizliğin en büyük nedeni ise Fox Başkanı Kevin Reilly'nin sene başında Televizyon Eleştirmenleri Derneği basın turunda sarf ettiği sözler.

 

Reilly, Bones'un 10. sezon onayını almadan birkaç hafta önce katıldığı bu turda dizinin onuncu sezon için yenileceğini tahmin ettiğini ve bunun son sezon olmaya yakın olduğunu ifade etmişti.

 

DEVAM EDER Mİ?

Peki dizinin 11. sezona uzama ihtimali var mı?

 

DESCHANEL İSTEKLİ

Zeki, soğuk, mesafeli bir adli tıp antropoloğu Temperence Brennan (Emily Deschanel) ve Angel rolüyle yıllar önce tüm dünyada ses getirmiş oyuncu David Boreanaz'ın canlandırdığı yaratıcı bir zekaya sahip, renkli ve işinin uzmanı bir FBI ajanı Seeley Booth'un maceralarını izlediğimiz Bones'un güzel oyuncusu Emily Deschanel yaptığı açıklamada Bones'un 11. sezonu ile geri dönme ihtimalinin bulunduğunu belirtti.

 

'HİSSEDİYORUM'

Deschanel, TVLine'a yaptığı açıklamada;[reklam]

''Bunun gerçekleşmesi için büyük heyecan duyuyorum'' dedi ve ekledi: ''Daha anlatacağımız çok şey olduğunu hissediyorum.''

Deschanel sözlerini şöyle sonlandırdı: ''Dizi ekibinde sözleşmeleri dolan insanlar var. Ancak belirli koşulların oluşması halinde kesinlikle geri dönme konusunu değerlendiririm.''

 

SHOWRUNNER'DAN DESTEK

Deschanel'ın bu sözleri dizinin showrunner'ı Stephen Nathan'ın da dikkatini çekti. Yapımcı da bu konu hakkında konuşurken 'tüm işaretlerin diziyi devam ettirme' yönünde olduğunu ima eden açıklamalarda bulundu.

 

Bakalım ilerleyen günler ne gibi gelişmeleri beraberinde getirecek...

 

SEZON SÜRÜYOR

Bones'un 25 Eylül'de başlayan onuncu sezonu sürüyor. Son olarak 20 Kasım'da sezonun sekizinci bölümü 'The Puzzler in the Pit' ile ekranlara gelen dizi, 04 Aralık'ta 'The Mutilation of the Master Manipulator' isimli yeni bölümüyle kaldığı yerden devam edecek.

 

 

'RED BAND SOCIETY' YAYINDAN KALDIRILDI MI?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin