resim yok
12 Mayıs 2010 - 00:00

Nurgül Yeşilçay'ın Cem Özer'le altı senedir sürdürdüğü evliliğin bu kez gerçekten çatırdadığı belirtiliyor. Aşk ve Ceza'da Murat Yıldırım ile başrolleri paylaşan Nurgül Yeşilçay'ın son dönemde eşi Cem Özer ile arasının bozuk olduğu için oldukça moralsiz olduğu ortaya çıktı. İddiaya göre eşinin kıskanç tavırlarından sıkıldığını belirten Nurgül Yeşilçay bu kez ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyor. Yakın çevresine dert yanan ve "Artık ilişkimiz tükendi, sıkıldık, benimse hiç tahammülüm kalmadı" diyen Nurgül Yeşilçay oğulları Osman Nejat'ın psikolojisini gözönüne alarak bir süre daha Özer'le aynı evde kalmayı planlıyor. Cem Özer'se bu bekleme süresinde eşini ayrılıktan vazgeçirmeye çalışıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin