resim yok
03 Mayıs 2013 - 00:00

TRT 1'de Cuma akşamları yayınlanan Böyle Bitmesin dizisine usta oyuncular konuk oluyor.
 

Her bölümde sürpriz isimler var!


Her bölümde sürpriz oyuncuları konuk eden dizi Böyle Bitmesin'de bu akşam usta oyuncular Güler Ökten, Zihni Göktay ve Bülent Şakrak konuk olacak.

Yeni bölümde neler olacak?

“ikinci bahar, hazan olur mu?”

Nisa’nın hastalanıp evde yatıyor olması, Yazıcı ailesini alarma geçirir. Seyirciyi gülmekten kırıp geçirecek olan bu durum, ev sakinleri için kabusa dönüşür…

Cevdet hastaneye kaldırılmıştır. Nazlı ile Fatma’nın şefkatli konuşmaları Yusuf’un gözünden kaçmaz…

Nazlı, hastanede dikkatini çeken bir görüntünün peşine düşer. Bu durum Aile Masası’na yeni vaka olarak yansır. Muazzez, neden Aziz’den boşanmak ister? Yeni vakada Nisa komiser’in yerini alan Hümeyra, Adıgüzel-Ayşe ilişkisine de el atmıştır…

Gülmekle ağlamak arasında gidip geleceğiniz 30. Bölüm konuk oyuncuları; Güler Ökten, Zihni Göktay ve Bülent Şakrak’la Cuma akşamı saat 19.50’de TRT1 ekranlarında sizlerle.

 

Dizi hakkında

 

Böyle Bitmesin; bütün kozlarını aile üzerine oynayan, bütün derdini aile üzerinden anlatan bir tür dizisidir. Türkiye’de son 20 yılda hızla artan boşanmalar, bu boşanmaların ilginç içerikleri, toplumun bu artışa direnemeyişi, ülkenin doğusuyla batısı arasında bu artış noktasındaki farkın gittikçe kapanıyor olması  bir şey işaret ediyordu.

[reklam]

Şüphesiz, boşanma denen şey, aile mefhumuyla ilgili en büyük kriz noktasıydı. Ve bir şeyi tanımlamanın en temel yollarından birisi onun karşıtıyla aynı çerçevenin içine alınmasıydı.

Böyle bitmesin projesinde aile bütün yönleri ile anlatılıyor. O yüzden boşanmaları ve özelde ailelerin parçalanmasını engellemeye çalışan bir ekibin, her bölüm farklı bir aileyle, her bölüm farklı bir boşanma sebebiyle, her bölüm farklı bir çatışmayla ve sonuç olarak her bölüm farklı bir mesajla karşı karşıya kalacağı episodik bir tür dizisi olarak ekranlara geliyor. Böyle Bitmesin'de üç ana karakter öyküyü üstlenmektedir. Nisa, Nazlı ve Yusuf…

“HER EVLİLİK İKİNCİ BİR ŞANSI HAK EDER”

 

 

BÖYLE BİTMESİN 30. bölüm fragmanını izlemek için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin