Bradley Walsh yeni dizisi 'Sun Trap' ile geliyor!

Bradley Walsh yaptığı açıklamalarla neden ITV'nin Law & Order: UK dizisinden ayrılıp BBC One'ın yeni dizisi Sun Trap'e geçiş yaptığının nedenlerini ortaya koydu.

resim yok
19 Mayıs 2015 - 12:06
Magazin

İngiliz aktör Bradley Walsh'dan açıklamalar...
.
Bradley Walsh yaptığı açıklamalarla neden ITV'nin Law & Order: UK dizisinden ayrılıp BBC One'ın yeni dizisi Sun Trap'e geçiş yaptığının nedenlerini ortaya koydu.
 

YENİ DİZİ

Walsh'ın BAFTA ödüllü Kayvan Novak (Four Lions, Fonejacker) ile başrolleri paylaşacağı komedi dizisi Sun Trap, iki eski gazeteci ve ikilinin kurgusal bir İspanyol adasında yaşadıkları tuhaflıklar çerçevesinde gelişen bir olay örgüsüne sahip olacak.
.
Aktör ve televizyon sunucusu 55 yaşındaki Bradley Walsh, iyice yoğunlaşmaya başlayan programının içine Law & Order: UK'i sığdırmasının artık iyice zor ve karmaşık bir hale geldiğini belirtirken;
.
''Drama için ayırmak zorunda olduğunuz zaman çok daha fazla. Law & Order'ın çekimleri altı aylık uzun bir süreci kapsıyor. Bu yüzden geri kalan her şey yılın diğer yarısına çok fazla sıkışıyor.'' ifadelerini kullandı.
 

YOĞUN POGRAM

Aynı zamanda ITV'nin bilgi yarışması programı The Chase ve bir başka yarışma programı Keep It in the Family'nin sunuculuğunu üstlenmeye devam eden Walsh sözlerine şöyle devam etti:
.
''Neil Webster ve Charlie Skelton'ın yaratıcısı olduğu Sun Trap'ın çekimleri için belirlenen zaman zarfı yaklaşık sekiz hafta yani iki aylık kısa sayılabilecek bir süreç. Bu nedenle yönetilebilir uygun bir proje süreci.
.
Farklı bir şeyler var. Kariyerim boyunca ne yapmak istediğimin temeli bu anlayış. Tüm hayatım boyunca sürekli aynı şeyi yapmak istemedim. BBC One'da Sun Trap'ta rol almayı çok istedim. Çok mutluyum, Çünkü burası İngiliz komedisinin yuvası.''
 

NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yarım saatlik altı bölümden oluşacak Sun Trap, 27 Mayıs Çarşamba akşamı (10.45pm) ilk bölümüyle BBC One ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkacak.
.
Neil Webster'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Ben Palmer (The Inbetweeners, The Inbetweeners Movie, Star Stories) üstleniyor.
.
UNFORGETTABLE 4. SEZONDAN GELİŞMELER BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin