Breaking Bad'in yıldızı 'Man of Steel 2' kadrosunda!

Ben Affleck'in "Batman"i canlandıracağı Man of Steel 2 filminde Lex Luthor karakterini kimin oynayacağı belli oldu.

resim yok
29 Ağustos 2013 - 15:02
Magazin

Ben Affleck'in "Batman"i canlandıracağı Man of Steel 2 filminde Lex Luthor karakterini kimin oynayacağı belli oldu.

 

BREAKING BAD HAYRANLARI SEVİNECEK

Ben Affleck'in "Batman" olarak yer alacağı, son günlerin sıkça konuşulan filmi Man of Steel 2'nin kadrosuna aktör Bryan Cranston'ın da dahil olduğu konuşuluyor.

 

RESMİ AÇIKLAMA YAPILMASA DA...

Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da, Breaking Bad dizisinde rol alan oyuncunun filmde Superman'in düşmanı Lex Luthor karakterine hayat vereceği tahmin ediliyor.

 

FAVORİLERDENDİ

Breaking Bad’in yıldızı Bryan Cranston, Man of Steel filmine dair haberler çıkmaya başladığından beri birçok kişinin de favorilerinden biriydi.


Warner Bros ve Dc’den henüz ses çıkmasa da Comic Book haberlerinde Bryan Cranston’ın anlaşma yaptığı açıklandı.

 

TOPLAM 6 FİLM İÇİN...

Comic Book News'un yayınladığı habere göre Cranston sadece Man of Steel 2'de değil, toplam altı filmde Lex Luthor rolünde görünmek için anlaşma imzaladı.

 

Süpermen mitolojisinin en ünlü kötü adamlarından biri olan Lex Luthor, Christopher Reeve'li Superman (Superman) filmlerinde Gene Hackman tarafından canlandırılmıştı.

 

NE ZAMAN VİZYONDA?

Zack Snyder tarafından yönetilecek Man of Steel 2, 2015 yılında vizyona girecek ve iki süper kahraman Superman ve Batman'i bir araya getirecek.

 

USTA OYUNCU CRANSTON

Bryan Lee Cranston (07 Mart 1956) Amerikalı aktör, seslendirici, yazar ve yönetmen. Fox yapımı Malcolm in the Middle dizisindeki Hal ve AMC drama serisi Breaking Bad'te Walter White rolleriyle bilinir.

Cranston, Breaking Bad dizisindeki Walter White rolüyle sinema tarihinde üç kez üst üste Drama Dizilerinde En İyi Erkek Oyuncu Emmy Ödülü kazanan tek aktördür. [reklam]

MAN OF STEEL İLK FİLM HAKKINDA

 

DC Comics'in en meşhur süper kahramanı olan Superman'in köklerine, geçmişine dönerek kahramana farklı bir bakış açısı getiren son filmin yönetmenliğini Zack Snyder üstleniyor; filmin senaryosu ise David S. Goyer'e ait.

 

Filmde Clark Kent'i Henry Cavill, kötü adamı General Zod'u Michael Shannon canlandırırken kadrodaki diğer isimler arasında Lois Lane rolünde Amy Adams, Martha Kent rolünde Diane Lane, Jonathan Kent rolünde Kevin Costner ve Jor-El rolünde de Russell Crowe yer alıyor.


Yeni Superman filminde Clark, nasıl kullanacağını hiç bilmediği, birtakım sıra dışı güçlere sahip bir çocuktur. Bir gün okul servisi bir kaza geçirip, içinde çocuklarla birlikte nehre uçar. Servisin içindekilerin ölmesine göz yumamayan Clark, güçlerini kullanarak herkesi kurtarır. Fakat bu olay onun diğerlerinden oldukça "farklı" bir çocuk olduğunu da bariz biçimde ortaya çıkartacaktır. Kendisini keşfestmek için çıktığı yolculuk, dünya insanlarına umut sembolü olması için de atacağı ilk adımdır...

 

 

KANADALI OYUNCU TÜRK DİZİ DÜNYASINA ADIM ATIYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin