Brooklyn Nine-Nine'da Amy'nin babası ile tanışın!

Jimmy Smits, kanalın polis komedisi Brooklyn Nine-Nine'da Amy Santiago'nun (Melissa Fumero) babası olarak karşımızda olacak!

Volkan Küçükel
13 Ekim 2016 - 10:00
Magazin

Fox'un sevilen komedisi Brooklyn Nine-Nine yeni sezonunda sürpriz bölümler ve isimlerle karşımıza çıkmayı sürdürüyor.

AMY'NİN BABASI HİKAYEYE DAHİL OLUYOR!

The Hollywood Reporter'ın haberine göre NYPD Blue'da beş sezon boyunca dedektif karakteri ile rol alan Jimmy Smits, kanalın polis komedisinde Amy Santiago'nun (Melissa Fumero) babası olarak karşımızda olacak!

KARAKTER DETAYLARI

22 Kasım'da ekranlara gelecek Şükran Günü temalı bölümde yer alacak aktör, kızını çok seven emekli bir polis Mr. Santiago karakteri ile hikayeye dahil olacak. Ve Jake (Andy Samberg) kendisini etkilemek için büyük uğraşlar içine girecek! Jake'e iyi şanslar dilemek gerek!

Mr. Santiago karakterinin şimdilik sadece bir bölümde yer alacağı biliniyor.

NYPD Blue'da dedektif Bobby Simone'yi oynamasının dışında The West Wing ve Dexter'de düzenli rollerde izlediğimiz aktör ayrıca FX'in efsane dizisi Sons of Anarchy'de de rol almıştı.

16-10/13/jimmy-smits.jpg

Smits, Fox'un yaklaşmakta olan yüksek beklentili dizisi 24: Legacy'nin oyuncu kadrosunda güçlü bir ABD senatörü rolüyle yer alıyor. Netflix'in müzik draması The Get Down oyuncuyu gördüğümüz bir başka yapım.

4. SEZONDA KONUK OYUNCU YAĞMURU

Smits böylelikle, The Brooklyn Nine-Nine dördüncü sezonu için Maya Rudolph, Rhea Perlman, Ken Marino, Jim O'Heir, Matt Walsh ve Jorma Taccone gibi konuk oyuncular arasına adını yazdırmış oldu.

Andy Samberg, Andre Braugher, Terry Crews, Melissa Fumero, Joe Lo Truglio, Stephanie Beatriz, Chelsea Peretti, Dirk Blocker ve Joel McKinnon Miller gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Brooklyn Nine-Nine izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.00 reyting oranı ve 2.312 izleyici ortalamalarıyla sezonu sürdürüyor.

Dizi, sezonun beşinci bölümü 'Halloween IV' ile 18 Ekim'de Fox ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin