resim yok
27 Haziran 2012 - 00:00

 

Aynı dizide rol alan Tolgahan Sayışman ve Selen Soyder'in aşk yaşadıklarının ortaya çıkması Sayışman'ın eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'ya yaradı.
Fox Tv'deki Lale Devri'nin Yaşim'i Serenay Sarıkaya ile Çınar'ı Tolgahan Sayışman 1,5 yıllık aşkın ardından 6 ay önce ayrılmıştı.
 
Toprak'ı oynayan Selen Soyder ise yönetmen Ulaş İnaç ile aşk yaşıyordu.
 
Onlar da kısa bir süre önce yollarını ayırdı. derken Selen ile Tolgahan arasında bir yakınlaşma başladı. Serenay Sarıkaya durumdan rahatsız oldu ve aşk trafiğini yapımcı Şükrü Avşar'a anlattı.
 
 
FİYATINA ZAM YAPTI
 
Tolgahan Sayışman ile Selen Soyder arasındaki aşk bir ay sonra ortaya çıktı. Serenay Sarıkaya "Diziden ayrılıp, Amerika'ya dil öğrenmeye gidiyorum" açıklaması yaptı.
 
 
Oyuncuları arasındaki aşk trafiğinden yorulan Şükrü Avşar, bir kez daha devreye girdi.  Bölüm başına 15 bin TL alan Serenay Sarıkaya'ya diziden ayrılmasın diye 24 bin TL teklif etti.
 
Bu teklifle kadrodaki en yüksek ücrete ulaşan  Serenay Sarıkaya, yapımcısından düşünmek için zaman istedi ve tatil için Bodrum'a gitti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin