Buğra Gülsoy, ihanetinin bedelini oğluyla ödedi!

Buğra Gülsoy, 2018 yılında nikah masasına oturduğu Nilüfer Gürbüz ile tek celsede boşandı.. Peki boşanma şartları neydi? Buğra Gülsoy, Nilüfer Gürbüz'e ne kadar nafaka ödeyecek? Oğullarının velayeti kimde kaldı? Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz neden boşandı? Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz çiftini ihanet mi ayırdı? Çiftin çocukları var mı? Nilüfer Gürbüz kimdir? Buğra Gülsoy kimdir?

Pınar Alçiçek
09 Mart 2023 - 11:44
Magazin

Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz çiftinin bir süredir fikir çatışması yaşadığı ve karşılıklı konuşarak boşanma kararı aldıkları ortaya çıkmıştı. 2018 yılında evlenen çift anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı.

5 YILLIK EVLİLİK 5 SANİYEDE BİTTİ!

Bir süredir sosyal ortamlarda birbirinden ayrı takılan ikili, bu uzaklaşmayla "Boşanıyorlar mı?" sorusunu akıllara getirmişti. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; fikir ayrılıkları sebebiyle anlaşmalı olarak ayrılma kararı alan Gülsoy ve Gürbüz çifti, 4 yaşındaki oğlu Cem için arkadaşça görüşmeye devam edeceği iddia edilmişti.

23-02/27/120420191226484134749.jpg

"AŞK GEÇİCİ BİR ŞEY!"

2022'nin Aralık ayında Ceyda Düvenci'nin programına katılan Gülsoy, eşi Gürbüz hakkında: “Aşkın geçici olduğunu düşünüyorum çünkü aşk merak arzusundan ibarettir. Sonrasında en kıymetli olan ve geriye kalan tek şey sevgidir. Sevgi kaldığı zaman uzun süreli oluyor. Eşim Nilüfer ile o sevginin uzun süredir devam ettiğini düşünüyorum. Eşim çok eğlenceli bir insandır. Ben biraz sıkıcıyım, derin depresyonlarım oluyor.”  ifadelerini kullanmıştı.

23-02/27/bugra-gulsoy-ve-nilufer-gurbuz-dogum-oncesi-ev-degistirdi_622_1.jpg

BOŞANMANIN BEDELİNİ OĞLUYLA ÖDEDİ!

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ, boşanan çift ile ilgili bomba bir açıklamada bulundu. İşte Üstündağ'ın o açıklaması:

"Ağustos ayında Magazin basınına bir Haber düşmüş, evli ve çocuklu bir oyuncunun karısını aldattığı yazılmıştı. Haberi uçuranlar isim vermese de oklar Buğra Gülsoy’u gösteriyordu. 

Eşinin kendisini aldattığından şüphelenen Nilüfer Gürbüz’ün bu haber sonrası boşanmak için düğmeye bastığını öğrendim. Aldığım bilgilere göre çift tek celsede boşanırken, Nilüfer Gürbüz’ün isteği üzerine oldukça ‘sıkı’ bir Boşanma Protokolü imzalanmış. Protokole göre Gülsoy, Acarkent’te birlikte yaşadıkları kiralık evi eşi ve çocuğuna bırakırken, aylık 40 bin liralık kirayı ödemeyi de taahhüt etmiş. Bununla birlikte eski eşine aylık 60 bin lira nafaka da ödeyecek. Kendisi ise aylık 33 bin liraya Arnavutköy’de eşyalı bir eve taşınmış.

Boşanma protokolündeki bir detay dikkatimi çekti. Anlaşmaya göre ünlü oyuncu, 4 yaşındaki oğlunu sadece gündüzleri görecek, gece yanında kalmasına izin verilmeyecek. Sabah oğlunu alacak olan Gülsoy, akşamları Cem’i annesine teslim edecek. Ta ki Cem 9 yaşına gelene kadar! Danıştığım bir boşanma avukatı, bazen annelerin küçük çocuklarını, geceleri bakamayacağı gerekçesiyle bekar babalarına bırakmak istemediğini söyledi. Bu karar Buğra Gülsoy için oldukça zor olsa gerek ama kabul ettiğine göre vardır herhalde bir bildikleri!"

Buğra Gülsoy'un eski eşi Nilüfer Gürbüz kimdir?

Nilüfer Gürbüz; İzmir'in tanınan ailelerinden birinin kızı... Baba Muharrem Gürbüz; Karşıyaka'nın efsanelerinden, bir dönem Milli Takım'da da oynamış eski bir futbolcu ve antrenördür. İzmir'in takımlarına yakınlığıyla tanınır ve özellikle Karşıyaka kulübü ve taraftarı tarfından kulübün önemi futbolcuları arasında görülmektedir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin