resim yok
06 Ağustos 2010 - 00:00

Geçen sene Ömre Bedel'in setinde kalbi duran ve aylarca komada kalan Fatma Elif Develi, hayata döndü. Ancak Elli İlk Öpücük filmindeki gibi zaman zaman bir gün öncesini bile hatırlamayan genç oyuncu ilk kez konuştu: "Çocuklarımı tanıyamıyorum. Her sabah kalktığımda yanımda yatan eşime 'Sen kimsin' diyorum..." Fatma Elif Develi "Komadan ilk çıktığınızda neler hissettiniz?" sorusunu şöyle yanıtladı: "Karşımda hiç tanımadığım, ama tanıdık gelen bir adam vardı. Bana 'Seni seviyorum. Ben senin kocanım' dedi. Sonra Yunus Emre ve Beyza'yı getirdi. Meğer onlar da çocuklarımmış. Çocukları uzun süre kabullenemedim. Onları istemedim. İkisi de bu yüzden çok acı çekti. Mustafa işten çıkıp hafızama yeniden kavuşabilmem için bana yardım etti. Her gün aile albümlerini alıp yanıma geliyor. Aşkımızı, düğünümüzü, kızımın ve oğlumun doğumunu, kaybettiğim hayatımı bana yeniden anlatıyordu. Dinliyor, ama ertesi gün yine unutuyordum. Mustafa hiç bıkmadan, üşenmeden her gün saatlerce beni çalıştırdı." Allah bana bağışladı Mustafa Develi'yse hayatlarını alt üst eden o günü şöyle anlattı: "Bir pazar günüydü. Elif'le neşe içinde uyandık. Kahvaltımızı yapıp altıda yola çıktık. Çünkü yedide sette olma zorunluluğu vardı. Elif sette on iki saat bekledi. Çekim 19'da başladı. O gün eşimi bırakıp eve dönmek istemedim. Beklemeye başladım. Kısa bir süre sonra set görevlisi yanıma koşup "Abi, eşine bir şey oldu. Koş" dedi. Yanına bir gittim ki Elif yerde. Kalbi durmuş. Dili içeri kaçmış. Bembeyaz yatıyor. Set ekibi başında. Kimse ambulans çağırmıyor. Öylece bakıyorlar. Uyanır diye yüzüne bir bardak soğuk su döktüler. Elif'i o halde yedi sekiz dakika yerde bekletmişler. "Ambulans" diye bağırdığımı hatırlıyorum. Hastaneye geldiğimizde karım ölmüştü. Çok ağladım, Allah'a onu bana yeniden bağışlaması için gözyaşları içinde yalvardım. Kalbi yeniden attı. Sonra defalarca durdu. Doktor ümidimi kesmemi söyledi, ama hiç kesmedim." Bir hayvan kadar değerim yok muydu? Mustafa Develi, eşinin rahatsızlandığı geçen sene Ağustos'tan bugüne kadar, yapımcı firmadan 1 kere bile aranmadıklarını belirterek şunları söyledi: "Eşimi hastaneye yatırdıktan sonra belki yardımcı olur diye yapımcı Faruk Turgut'u 1 kere aradım. Sekreteri "Faruk Bey olayı basına yansıtmanızdan rahatsız oldu. Görüşmeyecek. Avukatımızla muhatap olun" deyince şaşkına döndüm, bir daha da aramadım. O günden sonra büyük acılar çektim. İşimden oldum. Bazen eve ekmek götüremiyordum. Biz acılar çekerken Faruk Bey bir çiçek gönderse dahi affedebilirdim. Ama artık geç. Gerekirse Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne gideceğim. Zaten sigortasız çalıştırdığı için Faruk Turgut hakkında kamu davası açıldı." Fatma Elif Develi'yse canlı yayında Gold Film'in sahibi Faruk Turgut'a şöyle seslendi: "Benim bir hayvan kadar değerim yok muydu Faruk Bey?"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin