Burada Laf Çok'un eğlenceli konukları!

Pazartesi gecesi yayınlanan 'Burada Laf Çok'un konukları Lerzan Mutlu, Murat Özarı ve Erhan Yazıcıoğlu'ydu.

resim yok
27 Kasım 2013 - 12:32
Magazin

Pazartesi gecesi yayınlanan 'Burada Laf Çok'un konukları Lerzan Mutlu, Murat Özarı ve Erhan Yazıcıoğlu'ydu.

 

Üç ismi peş peşe sıraladığımızda sohbetten sosyal medyaya malzeme verecek en favori isim kim? Tabii ki Lerzan Mutlu. Ama öyle olmadı...

 

Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu'nun yazısından satır başları şöyle:

''Kolay beğenenlerden değilim... Huyum kurusun, değil yarıya kadar, yüzde 90'ı dolu bir bardağın nedense boş olan yüzde 10'luk bölümü takılır gözüme. Herkesin, 'ağzına kadar dolu' diye baktığı bir bardakta 'boş yer' aramanın manası ne? Estirilen rüzgarda yelkenleri şişirip, arkana bile bakmadan yol almak varken ''Durun bir dakika, şöyle bir eksik var bu işte'' demek niye? Huy işte... Beşikten mezara kadar hep seninle. Bütün bunları niye mi anlattım? Şunun için...


Mesut Yar, Beyazıt Öztürk ve Okan Bayülgen gibi birbiriyle alakasız, hatta çoğu kez o yayında tanışan konuklarla ''Biri olmazsa, ötekiyle reyting alırız'' mantığıyla yapılan ve sohbetin daldan dala sıçradığı programların izleyicisi değilim.


Bu programların konukları hep, muayenehanede karşısına dizildikleri doktorun, ''Senin neyin var?'' demesini bekleyen hastalar gibi gelir bana. Ne hasta tam derdini anlatabilir böyle durumlarda ne de doktor doğru teşhis koyabilir. Kırk yılda bir eğri gemiyle doğru sefer yapıldığı olmuyor mu? Oluyor elbette...


Örneğin pazartesi gecesi Mesut Yar'ın programında olduğu gibi. CNN Türk'teki 'Burada Laf Çok'un konukları Lerzan Mutlu, Murat Özarı ve Erhan Yazıcıoğlu'ydu.

 

MAÇTA HER ŞEY MÜBAH

Üç ismi peş peşe sıraladığımızda programı en renklendirecek, sohbetten sosyal medyaya malzeme verecek en favori isim kim? Tabii ki Lerzan Mutlu. Ama öyle olmadı. Çünkü programda iki 'Sarkozy' vardı...[reklam]

''Ekranda olduğumda kendimi maçtaymış gibi hissederim. Maçta her şeyi yaparım, maç biter, evime giderim'' diyen Murat Özarı, Lerzan Mutlu'ya, Erhan Yazıcıoğlu ise orkestranın sarışın solistine 'yazınca' acayip eğlenceli bir program çıktı ortaya.

 

TV8'de Fikret Engin'le yaptıkları 'Bay Tahmin'de anlattığı ilginç anekdotlarla dikkatleri üzerine çeken Murat Özarı, sağ tarafındaki Lerza Mutlu'yla sohbete dalıp, Erhan Yazıcıoğlu'nu devre dışı bırakınca, ünlü sunucu espriyle karışık birkaç kez, ''Sizi daha fazla rahatsız etmeyeyim, ben gideyim'' deyip, stüdyodan ayrılmaya bile kalktı.

 

YAYINDAN SONRA NE OLDU?

Hatta bir ara iş öyle bir hale geldi ki, sanırsın stüdyoda aynı anda iki farklı programın canlı yayını vardı. Özarı, solundaki Yazıcıoğlu'na sırtını dönüp Mutlu'yla koyu bir sohbete dalınca, ünlü sunucu da soluna dönüp orkestrayla muhabbete başladı.
Canlı yayından sonra Yazıcıoğlu’nun orkestranın solistiyle çorba içmeye gidip  gitmediğini, Lerzan Mutlu'yu daha da 'mutlu' eden Murat Özarı'nın eve gidince 'maç'ın hesabını eşine nasıl verdiğini gerçekten merak ediyorum.


Lerzan Mutlu'ya bile, ''Bu kadar yıldır programlara katılırım, hiç bu kadar renkli, eğlenceli iki insanla bir arada olmadım'' dedirten canlı yayının videosunu internetten bulup, izlemenizi tavsiye ederim.

 

 

ACUN ILICALI KİMLERLE YOLA DEVAM EDİYOR? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin