Burak Özçivit ile Fahriye Evcen arasında aşk var mı?

Sürpriz Ayrılıkta Fahriye Evcen İddiası!

resim yok
27 Aralık 2013 - 12:59
Magazin

Sürpriz Ayrılıkta Fahriye Evcen İddiası!

Oyuncu Burak Özçivit sevgilisi Ceylan Çapa'yla ayrıldığını açıkladı. Çapa ise 'Ayrılmadık' diyerek kafaları karıştırdı.

 

Esin Övet: "Yakında Burak Özçivit'i Fahriye Evcen ile duyarsanız da şaşırmayın.."

 

Övet'in bugünkü köşesinde yazdığı yazı şöyle:


''Benim en beğendiğim, en yakıştırdığım çift Burak Özçivit ve Ceylan Çapa'ydı. İkisine de bayılıyorum. Ancak Perşembe günü gazetede 'ayrıldılar' haberini görünce üzüldüm. Hatta haberi söylemezsem olmaz diyerek yorumluyordum ki, telefonuma bir fotoğraf geldi. Bu fotoğraf Çarşamba akşamı Ceylan Çapa'nın ailesinin evinde düzenlenen yılbaşı yemeğinde çekilmiş.

Fotoğrafa göre ayrılık yok. Ve bizim haber de yalan. Hatta ortada şöyle bir durum var. Burak Özçivit, Çarşamba sabahı bizim gazetemizdeki arkadaşlarımızın sorusuna 'Evet ayrıldık yazabilirsiniz' diye onay veriyor akşamına da Ceylan Çapa'nın evinde ailesiyle birlikte yemek yiyor.

 

Üstelik bir gün önce Burak'ın doğum günü olduğu için aile Burak için bir de pasta kesip kutluyor. Ceylan Çapa'nın babası Celal Çapa da Burak'ın dükkânına Çarşamba günü hayırlı olsuna gidiyor.

Kafanız karıştı öyle değil mi? Evet benim de karıştığı için Ceylan'a mesaj attım. Ceylan sağ olsun hemen aradı ve ''Ne ayrılığı Esin. Çıkan haberlere bir anlam veremedim.

 

Dün gece ailemle birlikte yemekteydik. Her şey yolunda'' dedi. Ben de, ''Ama Ceylan bizim arkadaşlara Burak ayrıldığınızı söylemiş ve onaylamış'' dediğimde bile ''İmkânsız. Burak asla yanıt vermez. Bak biz ayrılalım aradan üç ay geçsin Burak yine konuşmaz'' dedi.[reklam]

Ceylan'ın konuşmasından sonra Burak'a tekrar soruldu Burak yeniden onayladı ve Bali Bey dükkanından çıkmadığını sürekli orayla ilgilendiğini özellikle belirtti. Anlayacağınız ortada kuyu var yandan geç durumundayım şu an. Kaldım öyle elimde bir fotoğrafla.

 

Burak ya Ceylan'ı kızdırmaya çalışıyor ya da gerçekten ayrılmak istediğini söyleyemiyor ve Ceylan da bunu anlamak istemiyor. Ben tam bunu Ceylan’a anlatmaya çalışıyordum ki, bana ''Ne ayrılığı, yılbaşı programımızı bile yaptık'' dediği için sustum.

Artık bana laf düşmez. Tüm detayları anlattım işte size. İkisine de bayılıyorum ve çok seviyorum. Ve Burak, Ceylan’ın ailesiyle de çok samimi ve görüşüyor. O yüzden her iki tarafın da üzülmemesi için ikilinin oturup her şeyi enine boyuna konuşması en doğrusu.

Hem gönül işleri kaçak, göçek yapılmaz. Her şey açık ve net olmalı. Bu arada şimdi bana birçok kişi kızacak ama yakında Burak Özçivit’i Fahriye Evcen ile duyarsanız da şaşırmayın. Benim kulağıma bu tarz haberler de gelmiyor değil.''

 

 

ÜNLÜ ÇİFT ARASINDA İPLER GERİLDİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin