Burak Özçivit ticarete atılıyor! Ne dükkanı açacak?

Ünlü oyuncu Burak Özçivit 'Trump Cadde' adlı mekânda dönerci dükkanı açacak.

resim yok
16 Temmuz 2013 - 11:44
Magazin

Ünlü oyuncu Burak Özçivit 'Trump Cadde' adlı mekânda dönerci dükkanı açacak.

 

Ticarete atılıyor!


Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde oynadığı ‘Bali Bey’ karakterinin ekrana veda etmesinin ardından, Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yapacağı Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanından uyarlanan ‘Çalıkuşu’ dizisinde ‘Kamuran’ olarak kamera karşısına geçecek Burak Özçivit, ticarete atılıyor.

 

Dönerci olacak!

Özçivit, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Ceylan Çapa’nın amcası İzzet Çapa’nın önümüzdeki aylarda Trump Towers’ta açacağı ‘Trump Cadde’ adlı mekânda dönerci dükkanı açacak.

 

İsmi ne olacak?


Oyuncunun, hazırlıkları devam eden konsept mekânda açacağı dönerci dükkânına ‘Bali Bey’ ismini koyacağı öğrenildi.

 

Yoğun çalışma var

Dükkân için ekip kurmaya çalışan ve iç dekorasyonu için araştırmalar yapan Özçivit’in, detaylarla birebir yakından ilgilendiği mekânı, kısa sürede aranan markalar arasına getirmek için yoğun bir şekilde çalıştığı söylendi.  

 

Ücretini de yükseltti

Bu arada Özçivit'in yeni dizisi Çalıkuşu 'nun oyuncu kadrosu belli olmaya başlarken oyuncularının bölüm başı alacak ücretleri de ortaya çıkmaya başladı. İki sezon boyunca 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Malkoçoğlu Bali Bey'i oynayan Özçivit, ücretini yükseltti.

'Muhteşem Yüzyıl'da bölüm başı 35 bin TL alan Özçivit'in, 'Çalıkuşu' için 50 bin TL, Fahriye Evcen'in ise 30 bin TL'ye anlaştığı öğrenildi.

Oyunculuğun yanı sıra Ceylan Çapa'yla yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Özçivit, yeni sezon için bölüm başı ücretinde 15 bin TL'lik fark yaptırmış oldu.
[reklam]
Çalıkuşu, Reşat Nuri Güntekin tarafından 1922 yılında yazılmış bir romandır. Türk edebiyatının en çok sevilen klasik eserleri arasında yer alır. Ağırlıklı olarak Anadolu'da geçen ve arka planda Osmanlı'nın son yıllarını anlatan bir romandır.

Kitabın son kısmı hariç, ki bu bölüm dışarıdan bir gözlemcinin anlattıklarıdır, romanın ana kahramanı Feride'nin hatıra defteri şeklinde yazılmıştır.

Reşat Nuri Güntekin, Çalıkuşu'nu önce İstanbul Kızı adıyla dört perdelik bir oyun olarak yazmıştır. Yapıtı, 1922'de Vakit Gazetesi'nde Çalıkuşu adıyla roman olarak yayınlanınca büyük ilgi çekmiştir.

Çalıkuşu, duygusal bir olayı anlatmakla birlikte dönemin toplumsal sorunlarının eleştirel olarak da ortaya koymaktadır. Çalıkuşu, Türkiye'de yeni ve modern bir dönemin başlamasını özendiren bir roman olarak kabul edilmektedir.
 

 

ÖZÇİVİT, PARASINI ARABALARA YATIRMAYA DEVAM EDİYOR! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin