Burak Özçivit yeni dizisinde hangi kadın oyuncuyu istiyor?

Burak Özçivit yeni dizisinde Merve Boluğur ile oynamak istiyor.

resim yok
04 Haziran 2013 - 14:11
Magazin

Burak Özçivit'in yeni dizi projesindeki partneri olacak?

 

Kimi istiyor?

 

Burak Özçivit yeni dizisinde Merve Boluğur ile oynamak istiyor.

 

Çalıkuşu'nda rol alacak

"Muhteşem Yüzyıl"da Malkoçoğlu'nu oynayan Burak Özçivit, önümüzdeki sezon "Çalıkuşu"nda Kamuran'ı canlandıracak.

İddiaya göre Burak, Kamuran'la aşk yaşayacak Feride'yi, Kuzey Güney'in Zeynep'i Merve Boluğur'un oynamasını istiyor.

 

Daha önceden...

Burak, "Küçük Sırlar"da rol gereği Merve'nin sevgilisi olmuştu.

Tim’s Production’ın yeni yayın döneminde Kanal D’de ekranlarına getireceği dizi, Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı eserinden uyarlanacak.

Roman hakkında

Çalıkuşu, Reşat Nuri Güntekin tarafından 1922 yılında yazılmış bir romandır. Türk edebiyatının en çok sevilen klasik eserleri arasında yer alır. Ağırlıklı olarak Anadolu'da geçen ve arka planda Osmanlı'nın son yıllarını anlatan bir romandır.

Kitabın son kısmı hariç, ki bu bölüm dışarıdan bir gözlemcinin anlattıklarıdır, romanın ana kahramanı Feride'nin hatıra defteri şeklinde yazılmıştır.

Reşat Nuri Güntekin, Çalıkuşu'nu önce İstanbul Kızı adıyla dört perdelik bir oyun olarak yazmıştır. Yapıtı, 1922'de Vakit Gazetesi'nde Çalıkuşu adıyla roman olarak yayınlanınca büyük ilgi çekmiştir. Çalıkuşu, duygusal bir olayı anlatmakla birlikte dönemin toplumsal sorunlarının eleştirel olarak da ortaya koymaktadır. Çalıkuşu, Türkiye'de yeni ve modern bir dönemin başlamasını özendiren bir roman olarak kabul edilmektedir.

Feride: Anadoluda öğretmenlik yapan İstanbul terbiyesi almış bir kadın (ana karakter). Kamuran: Feride'nin kuzeni ayrıca eşi. Munise: Feride'nin Zeyniler köyündeki öğrencisi ona acıyıp evlat edindi.

[reklam]

Özçivit'in kariyeri (d. 24 Aralık 1984, İstanbul)

Kazım İşmen Lisesi'nden mezundur(2001). Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumaktadır. Aslen Gazianteplidir. 2003 yılı Best Model of Turkey yarışmaşında gelecek vadeden seçilmiştir. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. Şu anda ise mankenliği bırakmıştır.

Daha sonra 2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Buna bağlı olarak da Best Model of The World'e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir. Faruk Saraç, Abbate, Tween ve Network gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini Eksi 18 dizisinde genç komiser Murat'ı canlandırarak yaşamıştır. Kasım 2007'de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır. Kanal D'de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır. 2008'in yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Gossip Girl 'den esinlenilen Küçük Sırlar adlı dizide Çetin'i canlandırmıştır.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakteriyle izlediğimiz Özçivit ayrıca Malkoçoğlu filmi kadrosunda yer almaktadır.

 

 

ESKİ MALKAÇOĞLU'NDAN YENİSİNE TEPKİ! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin