Burak Özçivit'in notu şok etti

Ünlü oyuncu Burak Özçivit'in, küçük oğluyla paylaştığı kareye düştüğü not takipçilerinin gözünden kaçmadı. İşte Burak Özçivit'in o paylaşımı...

Berfin Sengil
15 Nisan 2024 - 12:22
Magazin

Çalıkuşu dizisinde başlayan ilişkilerini evlilik masasına taşıyan, Kerem ve Karan isimli oğullarıyla son yıllarda verdikleri mutluluk pozları çok konuşulan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen gündemden düşmüyor.

Geçtiğimiz ocak ayına dek küçük oğullarının yüzünü sosyal medyada paylaşmayan çiftin, son paylaşımlarında ise oğulları Kerem büyük ilgi görüyor.

Burak Özçivit'in paylaşımında da Kerem ile pozları yer alırken, ünlü oyuncunun fotoğrafın altına düştüğü not ise dikkat çekti.

'Ay Çöreğim'

Burak Özçivit, Kerem ile fotoğrafına "Ay çöreğim" notunu düştü. Düştüğü not nedeniyle de ünlü oyuncuya çok sayıda yorum geldi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin