resim yok
29 Eylül 2012 - 00:00

Ünlü oyuncu Burak Özçivit çekimleri bir hafta süren reklam filminde üç farklı karakteri oynadı. Özçivit, reklam filminin çekimlerinde ise bazı tehlikeli sahnelerde dublör kullanmadı.

 

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinde oynadığı Malkoçoğlu karakteri ile oyunculuk kariyerini salamlaştıran ünlü oyuncu Burak Özçivit diziden ayrıldıktan sonra reklam için saç uzattı. Üç farklı mekanda ve Özçivit’in üç farklı karakteri canlandırarak oynadığı reklam filminin çekimleri bir haftada tamamlandı. Çekim ekibinin tamamının Holywood'dan geldiği reklam filmi şimdiden merak konusu oldu. Reklam filminde boksör, işadamı ve James Bond’u canlandıran Özçivit’e bar sahnesinde de 100 yabancı manken eşlik etti.
 
Konu ile ilgili açıklama Burak Özçivit, "Çekimlere önceden hazırlandığım için çok zorluk ekmedim. Eğlenceli ve farklı bir reklam filmi oldu. Kalite anlamında da Türkiye’de şuana kadar çekilen en iyi reklam filmi diyebilirim" dedi. Özçivit'in boks sahneleri için eski bir boksörden 4 hafta boks dersi aldığı açıklandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin