Burak Sağyaşar'dan o isme evlilik teklifi geldi!

Festivalde romantik evlilik teklifi!

resim yok
22 Mayıs 2014 - 09:25
Magazin

Festivalde romantik evlilik teklifi!

Cannes Film Festivali'ni izlemeye giden Burak Sağyaşar; sevgilisi Hatice Şendil'e, özel yaptırdığı tektaş yüzüğü hediye edip sürpriz evlilik teklifinde bulundu.


Bu yıl 67'ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali'nde ülkemizi temsil eden Nuri Bilge Ceylan'ın 'Kış Uykusu' isimli filmi, Altın Palmiye için yarışıyor.

 

İSTANBUL'A DÖNDÜLER

Festivali takip etmek ve 'Kış Uykusu' filmine destek olmak için Cannes'a giden Cansu Dere, Eda Taşpınar, Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar gibi isimler önceki gün İstanbul'a döndü.

Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cansu Dere, Soma'da yaşanan maden faciası yüzünden morallerinin bozuk olduğunu söyleyip "Ne kadar iyi olabiliriz" dedi.

Festivali izleyen Eda Taşpınar ve sevgilisi Can Verdi de önceki gün yurda döndü. Ünlü çift, havalimanında el ele görüntülendi.

 

EVLİLİK TEKLİFİ OTEL ODASINDA

Burak Sağyaşar ve Hatice Şendil çifti de Cannes Film Festivali'ne katılan isimler arasındaydı.[reklam]

Festival sırasında sevgilisine sürpriz yapan Burak Sağyaşar, evlilik teklifinde bulunmuş.

Cannes'da kaldıkları otel odasında dizlerinin üzerine oturan Sağyaşar, özel olarak yaptırdığı tektaş yüzüğü sevgilisine vermiş.

Bu sürpriz karşısında çok duygulanan Şendil, teklifi çığlık atarak kabul etmiş. Cannes dönüşü görüntülenen çift, "Çok mutluyuz" dedi.

 

TEKTAŞ YÜZÜĞÜYLE POZ VERDİ

Burak Sağyaşar ve Hatice Şendil çifti, önceki gün Atatürk Havalimanı'nda görüntülendi. Şendil önce gazetecilere yüzüğünü göstermek istemedi ancak yoğun ısrarlara dayanamadı ve daha sonra sevgilisinin hediyesi olan tektaşla poz verdi.


 

GÜLBEN ERGEN O İSİMLE AŞK MI YAŞIYOR? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin