resim yok
26 Mart 2012 - 00:00

 

Burak Hakkı’yla 10 yıllık evliliğini geçen ay noktalayan Sema Şimşek, hayatından mutlu: “Çok mücadele ettik ama buraya kadarmış. Şimdi ikimiz de huzurluyuz.”
 
Rüzgar pedagojik yardım alıyor
Sema Şimşek, 4 yaşındaki oğlu Rüzgar’ın babası Burak Hakkı’yla 10 yıllık evliliğini şubat ayında noktaladı. Şimşek, Rüzgar’ın ayrılıktan etkilenmemesi için uzman yardımı aldıklarını söyledi: “Rüzgar çok akıllı ve her şeyin farkında. Olanlardan etkilenmesin diye pedagojik yardım da alıyoruz. Babası onu hafta sonları alıyor, ayrıca her istediğinde görüyor. Ben babasız büyüdüm, çocuğumun babasız büyümesini istemiyorum.”
 
Kaderde varsa barışabiliriz
“Burak çok iyi bir eş oldu zamanında ama artık her şey bitti. Ben kadere inanıyorum. Çok mücadele ettik evliliğimizi sürdürmek için. Ben özellikle çocuğum için gereken her şeyi yaptım ama buraya kadarmış. Şimdi ikimiz de huzurluyuz. Pişmanlık da duymuyoruz” diyen Sema Şimşek, “İleride yeniden barışma söz konusu olabilir mi?” sorusuna da şu yanıtı verdi: “Kaderimizde varsa, olabilir.”
 
“Kurtlar Vadisi Pusu”da İnci’yi canlandıran Sema Şimşek, Pana Holding bünyesindeki Yazete.com’un üçüncü kuruluş yıldönümü davetinde soruları yanıtladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin