resim yok
05 Eylül 2011 - 00:00

 

Burcu Esmersoy roman yazarı oldu.
Ünlü spiker Burcu Esmersoy; Memet Ali Alabora'nın 'Memoli' isimli polisi oynadığı 'Yılan Hikayesi' adlı dizinin yeni versiyonu olarak çekilecek olan 'Memoli'nin kadrosuna dahil oldu.
 
'Zeynep'i oynuyor
 
İlk kez bir dizide rol alacak olan sunucu; 'Memoli'de, bir polisiye roman yazarı 'Zeynep'i canlandırıyor. Dizide yazdıklarıyla bire bir örtüşen cinayetler işleniyor. Burcu Esmersoy daha önce 'Romantik Komedi' adlı filmde küçük bir rolde oynayarak ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştı. 'Yılan Hikayesi'nin yeni versiyonunda Meltem Cumbul'un oynadığı köylü kızı 'Zeyno'yu Özlem Yıldız, Komiser Memoli'yi ise Emre Kızılırmak canlandıracak. Köyden kaçan 'Zeyno'nun, 'Memoli'yle maceralarının anlatıldığı dizinin çekimlerine önümüzdeki hafta başlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin