Burcu Kara eğitimine ara vermiyor!

Burcu Kara, Bahçeşehir Üniversitesi'nde yaptığı İleri Oyunculuk Yüksek Lisansını tamamladı.

resim yok
25 Eylül 2013 - 13:47
Magazin

Burcu Kara, Bahçeşehir Üniversitesi'nde yaptığı İleri Oyunculuk Yüksek Lisansını tamamladı.

 

EĞİTİME DEVAM

Son zamanların en çok izlenen dizilerinden biri olan Tatar Ramazan'da da Avukat Ebru rolünü üstlenen Burcu Kara, eğitime hız kesmeden devam ediyor.

Bahçeşehir Üniversitesi'nde yaptığı İleri Oyunculuk Yüksek Lisansını tamamlayan güzel oyuncu, doktora da yapacağını belirtti.

 

'SIRADA DOKTORA VAR'

Eğitimci bir ailede yetişmesinin büyük bir avantajı olduğunu belirten başarılı sanatçı:

"Yüksek Lisans diplomamı aldım. Sırada Doktora var.

Yaptığım mesleği layıkıyla yerine getirmek istiyorum. Bu yüzden Doktora da yapmak istiyorum."dedi.

 

KUTLAMA

Burcu Kara mezun olduğu arkadaşlarıyla birlikte kepini fırlatarak mezuniyetini kutladı.

 

YENİ DİZİSİ HAKKINDA

Burcu Kara, yeni dizisi Tatar Ramazan'la ilgili soruları şöyle cevaplıyor:

Set nasıl gidiyor?

Kalabalık bir kadro, tansiyonu yüksek sahneler ve yoğun çalışma var. Gerçek bir platoda çalışıyoruz. Set bitince bile birçok şeyin uzun süre etkisinden kurtulamıyorum.

Projeye dahil olmadan önce diziyi takip ediyor muydunuz?

Yeni başlayan her işe mutlaka bakarım zaten. 'Tatar Ramazan'ı da izlemiştim. Çok emek verildiği ve çok özenildiği belliydi.

 

KARA'NIN KARİYERİ

01 Mart 1980´de Bursa´da dünyaya gelen Kara, ailesinin ilk çocuğu olmasıyla birlikte anne ve babasının öğretmenlik yapmasından dolayı ilkokula 4,5 yaşında başladı ve 9 yaşında ilkokulu bitirdi. 16 yaşında üniverste sıralarıyla tanışan Burcu, 20 yaşında üniversite bitirmişti. Burcu Kara, 2000 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu. Eskişehir'de okurken aynı zamanda yerel kanallarda da sunuculuk yaptı. Sonra Bursa'ya dönerek, kendi mesleği olan yatırım uzmanlığını yapmaya başladı, fakat umduğu heyecanı bu meslekte bulamayan Kara, diksiyon ve spikerlik kursları için İstanbul'a gidip gelmeye başladı.[reklam]

Olay TV'de program sunmasının ardından Kanal D'de çalışma fırsatını yakalayan Burcu Kara, bir süre muhabir olarak çalıştıktan sonra "Haber Spikeri" olarak haberleri sunmaya başladı.Bursa'daki kariyerini ve ailesini bırakarak İstanbul´a yerleşen Kara, Radyo D ve Radyo Foreks'te de haber spikerliği yaptı. Şahika Tekand'da oyunculuk dersleri almaya başlayan Kara, kısa bir süre sonra "Haziran Gecesi"nde "Duygu" karakterini canlandırma fırsatını yakaladı. Burcu Kara, "Sadri Alışık Tiyatrosu"nda sahnelenen bir "Atıf Yılmaz" eseri olan "Güllü"nün tiyatro versiyonunda "Kerem Alışık" ile başrolleri paylaştı.

Kara, "O Şimdi Mahkûm" filminde spiker kız ve "Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu" filminde Prenses Maya karakteriyle karşımıza çıkmayı bildi. Ardından "Elveda Derken" dizisinde "Zeynep" rolünü canlandıran Kara, "İpsiz Recep" adlı yapımda da rol almayı başardı.2010 yılında Maskeli Balo dizisi ve Romantik Komedi sinema filminde rol aldı.Yine 2010 yılında Fox tv'de Kirli Beyaz adlı dizide yer aldı.2011 yılında Kanal D ekranlarında Yıllar Sonra dizisinde Seda karakteri ile rol aldı.2012 yılında Tatlı Çarşamba tiyatro oyununda karşımıza çıktı.Tüm bu projelerinin arasında Trt Türk ekranlarında Bi Dünya Tasarım adlı programın sunuculuğunu da yaptı.

22 Temmuz 2011 yılında kendisiyle aynı mesleği paylaşan oyuncu Buğra Gülsoy ile evlenmiştir. 02 Ağustos 2012 tarihinde Buğra Gülsoy'la olan evliliklerini sonlandırmışlardır. Burcu, 2013 yılında ise yine Bi Dünya Tasarım programının sunuluğuna devam ederken, Tozlu Yollar adlı dizide ve Romantik Komedi 2-Bekarlığa Veda filminde de rol aldı.

 

 

TATAR RAMAZAN'A İDDİALI TRANSFERLER! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin