Buse Varol Kanal D'de!

Geçtiğimiz günlerde Alişan ile evlenerek medya gündemine yerleşen Buse Varol yeni sezonda Kanal D ekranlarında olacak!

Nurşah
26 Haziran 2018 - 16:39
Magazin

Payitaht Abdülhamid dizisinde canlandırdığı Mislimelek karakteri ile başarılı bir oyunculuk sergileyen Buse Varol yeni sezonda Kanal D ekranlarında izleyici karşısına geçecek!

18-06/26/buse-varol-yeni-program-1530019813.jpg

Buse Varol'un yeni programı

28 yaşındaki güzel oyuncu önümüzdeki günlerde Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan bir gündüz kuşağı programının sunuculuğunu yapacak! Yeni kadrosu ile güçlenen Kanal D ekibine katıldığı için oldukça heyecanlı olduğu gözlerden kaçmayan Buse Varol bu haberi sosyal medya hesabı instagram üzerinden takipçileriyle şu sözlerle paylaştı:

Yeni işlere imzamızı attık, inşallah güzel olacak. Yakında hiç beklenmedik bir formatla Kanal D'de buluşacağız. Yapımcım Sinan Üstüner şimdiden çok heyecanlı, ben de. Beklemede kalın.

Buse Varol ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin