Buse Varol'dan üçüncü çocuk açıklaması!

Şarkıcı Alişan ile evli olan Buse Varol'a üçüncü çocuk isteyip istemedikleri soruldu. Buse Varol bakın ne yanıt verdi...

Berfin Sengil
03 Nisan 2024 - 15:51
Magazin

Şarkıcı Alişan ile 6 yıllık evliliğini sürdüren ve Burak ile Eliz adında iki çocuğu bulunan Buse Varol, 'üçüncü çocuk' hakkında açıklamada bulundu.

Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen Buse Varol, özel hayatları hakkında ilginç açıklamalar yaparak, çocuk konusuna da açıklık getirdi.

Proje mi Geliyor?

Milliyet'te yer alan habere göre; Buse Varol, "Uzun zamandır Nişantaşı'na gelmiyordum. Hem arkadaşlarımı ziyaret ettim hem de görüşmelerimi yaptım. Önümüzdeki sezon için kafamda bir şeyler var. İnşallah bir şeyler olacak, sürpriz" diye konuştu.

İki çocuğu bulunan Buse Varol'a sorulan, "Annelik nasıl gidiyor" sorusuna ise, "Güzel gidiyor. Biri beş, biri üç yaşında. Artık büyüdüler" karşılığı geldi.

Dadısız İlk Deneyim Mısır'a

Bayram tatili için Mısır'a gideceklerini söyleyen Varol, "Farklı bir şey deneyimleyeceğiz. Çocuklarla ilk defa baş başa, dadısız bir yere gideceğiz. O yüzden heyecanlıyım. Mısır'a ilk kez gideceğiz. 'Nereye gidelim?' diye düşünürken, bir arkadaşımız Mısır'ı tavsiye etti. Yaz mevsimi olduğu için çocukların denize girmesini istedik" dedi.

'Artık Bir Duralım'

Buse Varol üçüncü çocuğu düşünüp düşünmeyecekleri üstüne, "Şu an yok. İkimiz de böyle bir şey düşünmüyoruz. Artık bir duralım. İlerleyen senelerde neden olmasın" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin