resim yok
05 Eylül 2012 - 00:00

 

Evlenecekler gözüyle bakılan Tolgahan Sayışman ve Selen Soyder, bir alışveriş merkezinin ortasında feryat figan kavga etti.
 
 
Nişantaşı’nda olay
 
Bu yaz Çeşme’de ailelerini tanıştıran, birkaç hafta önce Güney Fransa’da baş başa romantik bir tatil yapan Tolgahan Sayışman ile Selen Soyder’in aşkına nazar değdi. Evlenecekler gözüyle bakılan çift, geçtiğimiz gün Nişantaşı City’s’de büyük bir kavga yaşadı.
 
Soyder’i bırakıp gitti
 
Basit bir tartışma gibi başlayan olayda sesler giderek yükseldi. Sayışman, çevredeki kalabalığa aldırmadan Soyder’e “Ulan yalan mı ha yalan mı” diye bağırırken, güzel oyuncu “Sen ne diyorsun” sorusunu tekrarlayıp durdu. Tolgahan Sayışman, dakikalarca devam eden bu bağrışmanın ardından sevgilisini tek başına bırakıp hışımla alışveriş merkezinden ayrıldı.            

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin