resim yok
25 Haziran 2012 - 00:00

 

29 Haziran Cuma günü sezon finali yapacak olan Adını Feriha Koydum dizisi fanatiklerinin kafasında bir soru işareti var. Dizinin takipçileri Hazal Kaya'nın yokluğunda önümüzdeki sezon Çağatay Ulusoy'un diziyi sırtlayıp sırtlayamayacağı...
Yapımcı Fatih Aksoy, Show TV'de reyting rekorları kıran Adını Feriha Koydum dizisini bir sezon daha devam ettirme kararı aldı.
Dizinin takipçileri bu sezon final bekliyordu ama reyting ağır bastı ve dizinin devam etmesi kararlaştırıldı.
Ancak dizinin biteceğini düşünen bazı oyuncular önceden anlaşmalarını yaptı.
Bu isimlerden birisi de dizinin başrol oyuncusu Hazal Kaya... Hazal Kaya, Son Yaz Balkanlar 1912 isimli dizi ile anlaştığı için ayrılacak.
 
Ceyda Ateş ile Vahide Gördüm de diziden ayrılacak diğer isimler...
İşte bu noktada Çağatay Ulusoy devreye giriyor... Dizi ile ününe ün katan Ulusoy, Adını Feriha Koydum'u sırtlayan oyuncu olacak. Yeni sezonda dizi Çağatay'ın karakteri Emir üzerinde şekillenecek.  Emir'in partneri olarak hangi kadın oyuncuya rol verileceği de merakla bekleniyor.
 
Bakalım Çağatay Ulusoy'un son zamanlardaki popülaritesi Adını Feriha Koydum'un önümüzdeki sezonki bölümlerinin de bu sezon olduğu gibi reyting rekorları kırmasına yetecek mi?
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin