Çağatay Ulusoy, Şeyma Subaşı ile ilişkisi olduğu iddialarına ilk kez cevap verdi!

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın ani ayrılığının ardından yasak aşk dedikoduları dolanıyordu. Şeyma Subaşı'nın Çağatay Ulusoy ile ilişki yaşadığına yönelik iddialar hakkında oyuncu Çağatay Ulusoy ilk kez konuştu.

Merve Mutlu
27 Kasım 2018 - 15:14
Magazin

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ayrılığı magazin dünyasına bomba gibi düşerken, gözler ikiliye çevrildi. 26 Kasım 2018'de tek celsede boşanan Şeyma Subaşı, boşanma davasının ardından işletmeciliğini yaptığı mekana giderek eğlenceli paylaşımlar yapmış, herhangi bir açıklama yapmaması nedeniyle oldukça merak uyandırmıştı.

Haklarında yasak aşk iddiaları çıkan ikiliden Şeyma Subaşı, Çağatay Ulusoy ile ilişkisi olduğu iddialarını reddederen bir açıklama yaptı. Ancak oyuncu Çağatay Ulusoy sessizliğini koruyordu.

Oyuncu Çağatay Ulusoy da Şeyma Subaşı ile ilişkisi olduğuna yönelik iddialar hakkında ilk kez konuştu. 

18-11/27/agatay-ulusoy.png

"Hem Acun abi hem de Şeyma arkadaşlarımdır. Birkaç gündür devam eden çirkin, yakışıksız, asılsız ve anlamsız iftiraların son bulmasını dilerim."

 sözlerini kişisel sosyal medya hesabında paylaşarak hakkında çıkan aşk iddialarını da reddetmiş oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin