resim yok
06 Mart 2013 - 00:00

Çağatay Ulusoy ve Serenay'ın dizisinde yeni gelişme!

 

Ay Yapım'ın yapımcılığını yaptığı başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un oynayacağı dizinin adı daha önce ünlü senarist Ece Yörenç tarafından Aşk Hikayesi olarak açıklanmıştı.

Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Kuzey Güney'in de senaristliğini yapan Ece Yörenç, Çağatay ve Serenay'ın başrolünde oynayacağı dizinin adının şimdilik Aşk Hikayesi olacağını yapılan toplantı sonrasında söylemişti. Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın fanlarının açtığı Aşk Hikayesi sayfalarında yaşanan yoğun ilgi haber bile olmuştu.

FOX ekranlarında yayınlanacak olan 'Özür Dilerim Seni Seviyorum' dizisi son dakika değişikliği ile ismini 'Aşk Hikayesi' olarak değiştirdi. Bu değişiklik sonrasında Ay Yapım'ın yeni dizisinin adı Aşk Hikayesi olma ihtimali ortadan kalktı.

 

 

Genç oyuncularının hayranları şimdi dizinin isminin peşine düştüler. Facebook ve Twitter gibi paylaşım sitelerinde yeni sayfalar açmak için bekliyorlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin