resim yok
20 Mart 2012 - 00:00

 

Daha önce pek çok tiyaro oyunu ve dizide rol alan Hakan Meriçliler, hayalini kurduğu çıkışı “Yalan Dünya”yla yaptı, ilginç imajıyla onu önceden tanıyanları şaşırttı.
 
Çağatay, hayatını değiştirdi 
 
Herkes “Yalan Dünya”daki Çağatay’ı konuşuyor, herkesin dilinde onunla özdeşleşen “İlahi komedya” repliği var. Daha önce sayısız tiyatro oyunu ve “Küçük Kadınlar”, “Adanalı” gibi önemli dizilerde rol almış olsa da bu rol Hakan Meriçliler’e yıllardır düşlediği çıkışı yapma fırsat verdi.
 
Gülse rol için beni bekledi
 
Meriçliler, Gülse Birsel’in bu karakter için kendisini bekleyenrek büyük fedakarlık yaptığını söylüyor: “Gülse Birsel’le bir kafede karşılaştım. Aklıma eski, menajerini arayarak yeni bir projesi olup olmadığını sordum. Olduğunu öğrenince bağlantıya geçtim. Ama aynı tarihlerde benim başka işim vardı. Gülse Hanım enteresan bir şey yaptı; beni bu rol için bekledi. Herkesin yapmayacağı bir fedakârlıktı.”   
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin