Çağla Şıkel'in mankenlik aşkı!

Çağla Şıkel, podyumların en deneyimli ve en gözde modellerinden biri.

resim yok
10 Ekim 2013 - 10:56
Röportaj

Çağla Şikel, podyumların en deneyimli ve en gözde modellerinden biri.

Bütün önemli defilelerde podyuma çıkan Şıkel, dün İstanbul Fashion Week'te (IFW) 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonunu sunan Hakkan Akkaya'nın defilesinde başmankenlik yaptı.

Çağla Şikel; iş ve özel yaşamıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı...

Hakan Akkaya'nın 2014 ilkbaharyaz koleksiyonunun tanıtım yüzü oldunuz, ayrıca IFW'deki defilesinde de başmanken olarak görev aldınız. Öncelikle bu işbirliği nasıl gerçekleşti?

Hakan teklifte bulundu, ben de zevkle kabul ettim. Dikişine ve tasarımlarına hayran olduğum Hakan Akkaya; aynı zamanda çok yaratıcı, heyecanlı ve işine aşık biri. Bu sebeple onun teklifine hiç düşünmeden 'Evet' dedim.

 

MODELLİĞE DEVAM EDECEĞİM

Hakan Akkaya ile daha önce ortak bir çalışmada bulunmuş muydunuz, yoksa bu ilk mi?


Hakan ile 'Bugün Ne Giysem?' isimli yarışmada birlikte çalışmıştık ama ilk kez onun tasarımlarını tanıttım. Hakan ile ilk kez çalıştık ama son olmayacak gibi görünüyor.


IFW'de Hakkan Akkaya defilesinden başka defilelerde de görev aldınız mı?


Evet, her zaman olduğu gibi adl+Cengiz Abazoğlu ve Tuvana Büyükçınar'ın defilelerinde de podyumda olacağım.


Birçok meslektaşınız evlendikten veya farklı sektörlere geçtikten sonra podyumu bıraktı ama siz oyunculuk ve televizyonda program yapmanıza rağmen podyumdan kopmadınız, bunun nedeni ne?


Bunun cevabını tek bir cümleyle verebilirim; mesleğime duyduğum aşk! Mesleğimi o kadar çok seviyorum ki, podyumları bırakmayı hiç düşünmedim.


Modelliğe daha ne kadar devam etmeyi düşünüyorsunuz?


Bilemem, böyle bir şey de düşünmedim. Şimdilik devam...[reklam]

SABAHLARI ERKEN KALKARIM

Eşiniz Emre Altuğ'un, mankenliğe bakışı nasıl, sizin bu mesleği yapmanıza nasıl yaklaşıyor?


Eşim, beni podyumda çok beğeniyor. Başarılı olduğum işler yaptığımda benimle gurur duyuyor. İşime duyduğum aşka çok saygılı davranıyor. Bu açıdan da kendimi çok şanslı hissediyorum.


Bu arada annelik nasıl gidiyor? Televizyon programına da başladınız ve yoğun bir tempoya girdiniz, çocuklarınıza yeterince zaman ayırabildiğinizi düşünüyor musunuz?


Çok yoğunum ama çok erken saatte kalktığım için işlerim bittikten sonra soluğu çocuklarımın yanında alıyorum. Kuzey ve Uzay'a yeterince vakit ayırmaya özen gösteriyorum. Her gün erken bir saatte kalkıyorum; gün içinde koşuşturup duruyorum. Bu nedenle onların uyku saatinde ben de bayılarak uyuyorum...

 

TANITTIĞIM PARÇALAR TARZIMLA BÜTÜNLEŞTİ

Defileden önce fotoğraf çekimiyle tanıttığınız koleksiyonu nasıl buldunuz? Sizin tarzınıza uygun mu, bu koleksiyondan tasarımları günlük hayatınızda giyer misiniz?


Hakan'ın koleksiyonunda bulunan bütün parçaları çok beğendim. Koleksiyondaki parçalar, tarzım olan ve benimle bütünleşen kıyafetler. O yüzden de büyük bir keyifle bu kıyafetlerle poz verdim.


Fotoğraf çekimleri nasıl geçti, çıkan sonuçtan memnun musunuz?


Çok memnunum, hakikaten çok güzel kareler ortaya çıktı. Tüm ekip arkadaşlarımızla çok keyifli çalıştık. Bu arada Hakan Akkaya'nın güzel enerjisini unutmamak lazım...

 

 

ÇAĞLA ŞIKEL'DEN ÖZEL HAYATINA DAİR ÇARPICI AÇIKLAMALAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin