Çakır ile Polat karşı karşıya!

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi İnadına Yaşamak dizisinin yayın günü belli oldu.

resim yok
25 Kasım 2013 - 13:38
Magazin

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi İnadına Yaşamak dizisinin yayın günü belli oldu.

 

ESKİ DİZİSİNE RAKİP OLDU!

Perşembe günleri yayınlanacak olan İnadına Yaşamak, ünlü oyuncunun eski dizisi Kurtlar Vadisi'ne rakip oldu.

 

AYNI SAAT DİLİMİNDE

Kurtlar Vadisi dizisinin unutulmaz karakteri Çakır'ı canlandıran Oktay Kaynarca, eski rol arkadaşlarının dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'yla aynı saat diliminde ekranlara gelecek.

Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu bugünkü yazısında, Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi "İnadına Yaşamak"ı, "Kurtlar Vadisi"nin karşısına koyan Kanal D'nin risk aldığını söyledi.

 

İŞTE O YAZI

''Az ya da çok televizyon izlemişliği olanların çoğu Kurtlar Vadisi Pusu'nun hangi kanalda yayınlandığını karıştırabilir, ama gününü karıştırmayacaklarından eminim. Çünkü bu ülkede yıllardır Perşembe, 'Kurtlar Vadisi' günüdür...


11'nci yılında bile bir dizi o ülkenin en çok reyting alan yapımıysa, onun karşısına yeni bir iş koymak, bile bile intihar, ama Kanal D yaptı bunu.

 

Kanal D, başrollerini Oktay Kaynarca ile Sanem Çelik'in oynadığı 'İnadına Yaşamak'ın ilk bölümünü, ATV’nin 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun (KVP) 'Özet'ini yayınlarken yani saat 20.00’den itibaren ekrana getirmeye karar verdi.[reklam]

Müthiş riskli bir hamle bu.

 

14-0!

Normalde Kurtlar Vadisi Pusu'nun özeti 40 dakika. ATV, özeti kısa tutup, yeni bölümü öne çektiği anda 'İnadına Yaşamak' 14-0 mağlup başlar maça.

 

İŞİ ZOR

Kaynarca, yıllarca 'Çakır'ı oynadığı, bugün 14 reytingle ülkenin en çok izlenen işi olan Kurtlar Vadisi Pusu karşısında yeni dizisini tutturursa gerçekten de 'İnadına Yaşamak' denir buna.''

 

 

'İNADINA YAŞAMAK' tanıtım videolarını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin