resim yok
28 Mayıs 2010 - 00:00

Kurtlar Vadisi Dizisi'nin unutulmaz karakteri Aşk-ı Memnu Dizisi'nin Bihter karakterine gösterilen ilgiyi eleştirdi: Aşk-ı Memnu Dizisi'nin son bölümünde romana sadık kalınacağını açıklayan senaristler Bihter karakterinin öleceğini doğruladı. Hayranları internet sitelerinde Bihter'e özel mezar taşı yaptırdı. Oktay Kaynarca'ysa "Ben Kurtlar Vadisi Dizisi'nde kahramandım da Bihter karakterine neden üzüldüklerini sormak gerekiyor? dedi... Son yılların en beğenilen dizilerinden Aşk-ı Memnu Dizisi'nin final bölümü Bihter karakterinin fanatiklerini şimdiden harekete geçirdi. İnternet sitelerinde şimdiden Bihter'in cenazesi tertip edilmeye başlandı bile. Hatta bazı sayfalarda Beren Saat'in rol aldığı Bihter Ziyagil'in mezar taşı yapılarak "Herkesi bu acılı günümüzde görmek isteriz" diye çağırıda bulunuyorlar. Bu durum Kurtlar Vadisi'ne öldürülerek veda eden Oktay Kaynarca'nın yıldızının parladığı Süleyman Çakır'ı akıllara getirdi. Oktay Kaynarca'nın fanatiklerinin oluştuğu Çakır öldüğünde de cenaze namazı kılınmış, gazetelere vefat ilanı verilmiş ve mevlit okutulmuştu. Bihter karakterinin fanatiklerinin yaptığı bu olaya Oktay Kaynarca kahkaha atarak ilginç bir değerlendirmede bulundu: "Dizideki kahramanın diziden çıkmasından dolayı üzülüp benim olayımda böyle bir tepki gösterilmişti. Ben dizide kahramandım da Bihter karakterine neden üzüldüklerini sormak gerekiyor. Hayranları tarafından yapılan bir şey. Dikkat çekme operasyonu. Ciddiye alınacak bir durum değil. İnsanların algılamaları içersinde yaptıkları espri mahiyetinde bir durum. Bu oyun mahiyetinde yapılan bir durum. Herkes de biliyor bunun böyle olmadığını. Bunu anlamamak için gerizekalı olmak lazım. Başka iş güç mü kalmadı? Ölen kahraman üzerinden cenaze namazı kılacaklar. Komik." Aşk-ı Memnu'daki Bihter'le başarıyı yakalayan Beren Saat Oktay Kaynarca'nın açıklamalarına cevap vermedi. Beren Saat Aşk-ı Memnu'yla ilgili olarak "Kendimi tekrar etmemekle yarışıyorum. Bundan sonra oynayacağım karakterin Bihter karakterine benzememesi tek kriter. Bihter karakteri kadar makyajlı, süslü bir kadın olmayacaktır, bunu biliyorum. Yalıda kırıtan bir kadını oynasam farklı bir heyecan yaratamayacağım" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin