Can Ateş'ten Meryem Uzerli'nin hamileliğiyle ilgili ilk açıklama!

Meryem Uzerli'nin 3.5 aylık bebeğinin babası Can Ateş ilk kez konuştu.

resim yok
23 Ağustos 2013 - 09:13
Magazin

Beklenen açıklama geldi!

 

Meryem Uzerli'nin 3.5 aylık bebeğinin babası Can Ateş ilk kez konuştu.

 

Tükenmişlik Sendromu'na yakalanarak Hürrem karakterini canlandırdığı Muhteşem Yüzyıl'ı bırakıp Berlin'e geri dönen Meryem Uzerli, hamile olduğunu açıkladı.

 

YAZILI BASIN AÇIKLAMASI

Meryem Uzerli'nin bebeğinin babası Can Ateş, ayrıldığı eski sevgilisinin hamilelik süreci ve son günlerde yaşanan olaylarla ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamanın detayları şöyle:

Üç aylık hamile olan oyuncuyla ilişkilerini iki ay önce noktaladıklarını belirten işadamı, Uzerli'nin bebeği dünyaya getirme kararının kendisi için sürpriz olduğunu söyledi.

 

İŞTE CAN'IN AÇIKLAMASI

"Benim için yaşadığım ilişkiler her zaman çok önemli ve değerlidir. Muhakkak ki, herkesin kendine göre haklı sebepleri olsa da, ilişki süresince, iyi-kötü tüm yaşananların özel kalması gerektiğine inanıyorum.

 

''SORUMLULUKLARIMIN BİLİNCİNDEYİM''

Meryem ile yaşadığımız ilişki de, benim için her zaman özel ve güzel kalacaktır. Yaşadığım bu ilişkiyle ilgili olarak, bundan sonrasında üstüme düşen sorumlulukların tabii ki bilincindeyim.

Tüm dileğim, yaşanan bu süreçte, birbirimize karşı olan saygı ve olgunluğumuzu korumaya devam etmek.

Sevgilerimle."

Can Ateş

 

AİLESİ HAREKETE GEÇTİ

Meryem Uzerli'nin hamilelik haberleri, bebeğin babası olan Can Ateş'in ailesini harekete geçirdi. Ünlü işadamı, ailesinin isteğiyle Berlin'de Uzerli'yle görüşecek! [reklam]

FORMÜLÜ SEN BUL!

Meryem Uzerli'nin dört aylık hamile olduğunu açıklayıp doğacak bebeği yalnız büyüteceğini söylemesi; Ateş Ailesi'ni rahatsız etti.

Can Ateş'in, hamile olan eski sevgilisi Meryem Uzerli'ye sahip çıkmasını isteyen aile; oğullarından acilen kimseyi üzmeyecek bir formül üretmesini istedi.

 

ATEŞ'İN İKİ ÇOCUĞU VAR

Ateş, gelişmeler üzerine aylardır görüşmediği Meryem Uzerli ile buluşma kararı aldı. Evliliğe sıcak bakmayan işadamının, kendisinden habersiz hamile kaldığı için de Uzerli'ye kızgın olduğu öğrenildi. Buna rağmen Berlin'e gitme kararı alan ünlü işadamının, daha önce yaptığı evlilikten iki çocuğu var.

 

 

MERYEM UZERLİ'DEN BOMBA AÇIKLAMALAR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin