Cani Murat Özdemir'in Acun saplantısı devam ediyor!

Geçtiğimiz akşam evindeki papağana eziyet ettiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan ve Acun Ilıcalı'yı muhattap alan Masterchef yarışmasının diskalifiye edilen ismi Murat Özdemir, sorgusunda Acun'dan bahsetmeye devam etti. İşte o şok detaylar...

Merve Mutlu
18 Aralık 2018 - 11:20
Magazin

Geçtiğimiz akşam evindeki papağana eziyet ettiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan ve Acun Ilıcalı'yı muhattap alan Masterchef yarışmasının diskalifiye edilen ismi Murat Özdemir, sorgusunda Acun'dan bahsetmeye devam etti. Papağana eziyet ederken Acun Ilıcalı hakkında konuşan Özdemir, sorgusunda da şok eden sözler söyledi.

Hayvansever tarafıyla da bilinen köşe yazarı Ömür Gedik, olayı yakından takibe aldı. İlk olarak Murat Özdemir'in gözaltına alındığı karakola giden ardından da başka bir karakolda kendisi de şikayetçi olan Ömür Gedik, katıldığı 2. sayfa programında şok açıklamalar yaptı.

18-12/18/2-sayfa-omur-gedik.png

Acun Ilıcalı da tehlike altında!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına katılan Ömür Gedik, malum şahsın alındığı karakolunda edindiği izlenimleri anlatırken, Özdemir'in sürekli 'Acun' diye bağırdığını ve ünlü ismin de tehlike altında olduğunu söyledi. Geçtiğimiz akşamı,

"Dün gece çeşitli davetler vardı. Bir anda herkes konuşmaya başladı. Açılışı bırakıp karakola gittim. Şikayet yapılan karakol başkaydı, gözaltı karakolu başka.Papağan bir odada kilitliydi. Hayvan karanlık bir odadaydı. Yanına insan girdiğinde o videoda gördüğünüz sesleri çıkarıyordu. Biraz yanına oturdu. Yaşadığı inanılmaz bir travmaydı. Sonra Murat’ı karakoldan çıkarıp sağlık kontrolüne götürdüler. Geril geldiğinde polislerle inanılmaz bir itiş kakış yaşadı. ‘Acun! Acun!’ diye bağırıyordu.”

sözleriyle anlatan Ömür Gedik, durumun ciddiyetini gözler önüne serdi.

"Getirin o papağanı yiyeceğim!"

18-12/18/mur-gedik-1545122042.png

Murat Özdemir'in yaptığı eziyetten ve caniliğinden hiç pişman olmadığını da, 

"Öyle bir şey ki, papağan ile aynı karakolda. Sorgu sırasında polislere “Getirin o papağanı, ben pişirip yiyeceğim. Spor yapıyorum proteine ihtiyacım var” diyordu.Belki de şova devam ediyor… Bence Acun da tehlike altında. 3 metre vardı aramızda ben ürktüm…"

sözleriyle ifade etti. 

Murat Özdemir'in eziyet ettiği papağanın durumu nasıl...

18-12/18/2-sayfaa-a.png

"Bu cins papağanlar 60-70 yıl yaşıyor. Bu cinsin 10 yaşındaki çocuğun zekasına sahip olduğu ve kendilerine yapılan hiçbir şeyi unutmadığı biliniyor. Muhtemelen bu vahşi doğadan kaçan olarak yakalanıp getirilmiş. Düşünsenize muhteşem bir doğada özgürken, gelip bunun eline düşüyorsunuz. Birazdan Murat’ın evine ekiplerle gidecekler. Evdeki hayvanları alacaklar. Murat hala karakolda. Sorguda… Maalesef hayvana şiddetten asla ceza almayacak. Para cezası uygulanacak. Keşke bu yasa şu anda çıkmış olsaydı."
Murat ile göz göze gelmedim. Havaya bakıp Acun! Acun! Diye bağırıyordu. İnsanlar galeyana gelmiş durumda. Polise karşı direnmekten ya da Acun’u tehdit etmekten belki tutuklanabilir… Ama hayvana karşı şiddetten ceza almayacak. Eşine, kızına, evdeki kediye, sokaktaki hayvanlara kötü davrandığı biliniyor… Papağan şuanda devlet tarafından el konuldu. Röntgeninin çekildiğini öğrendim. Kırıkları varmış."

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin