resim yok
22 Ağustos 2011 - 00:00

 

Cansel Elçin tiyatroda komedi yapmak istiyor. Elçin, Moliere'den bir oyun oynamak istediğini belirtti...
 
Yekta Kopan'ın programına konuk olan Cansel Elçin, programın diğer konukları Mert Fırat ve Serkan Ercan ile bağımsız sinema üzerine görüşlerini belirttikten sonra Fransa'da tiyatro eğitimi aldığını, Moliere'nin bir tiyatro oyununda oynamayı çok istediğini söyledi. 
 
(Türk tiyatro izleyicisi ünlü Fransız oyun yazarı Moliere'yi "Cimri, Kibarlık Budalası, Hastalık Hastası" oyunlarından hatırlayacaklardır)
 
Programın bir bölümünde gişe üzerine yapılan sohbette Cansel Elçin senaryosu da kendisine ait "Kampüste Çıplak Ayaklar" filmi için 50 bin izleyici hedeflediğini ancak gişenin 20 bin kişide kaldığını söylemesi üzerine Yekta Kopan "sosyal paylaşım sitelerinde 17 binin üzerinde takipçin var. Bunlar yanlarına bir arkadaş, ahbap alıp gitselerdi bu sayı yakalanabilirdi" demesi üzerine Cansel Elçin "belki onlar yanlız gitmek istemişlerdir" diyerek esprili bir yanıt verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin