Cansu Dere uğursuzluklardan illallah etti!

Başarılı oyuncu Cansu Dere'nin başı beladan kurtulamıyor! Cansu Dere kimdir? Cansu Dere kaç yaşında? Yer aldığı projeler neler? Oynadığı diziler neler? Cansu Dere evli mi? Çocuğu var mı? Sevgilisi kim?

Pınar Alçiçek
28 Mart 2023 - 13:59
Magazin

Son olarak Sadakatsiz'de canlandırdığı Asya karakteriyle akıllara kazınan, Ezhel'in Eyşan'ı Cansu Dere'nin başı beladan çıkmıyor! Peşisıra yaşadığı uğursuzluklardan yaka silken Dere, sıfırdan başlangıç yaptı...

23-03/28/rrehtgj.jpg

HEM EVİNİ HEM MENAJERİNİ!

Geçtiğimiz aylarda evi yanan, sonra gıda zehirlenmesi yaşayarak hastaneye kaldırılan, daha sonrası ise evinde kaza geçirerek topuğunu çatlatan Cansu Dere'nin evine hırsız girmiş ve ardından da Kandilli'ye taşınmıştı. Aradığı huzuru o evde yakalayamayan oyuncu yine taşınarak Emirgan'a yerleşmiş fakat güncel habere göre son olarak tekrardan Anadolu yakasına dönmüştü.

23-03/28/63d354504e3fe11980b3e89a.jpg

Disney Plus’la el sıkışan Cansu Dere, yer aldığı ve merakla beklenen projesi için tam gaz hazırlanırken menajeriyle yollarını ayırdı. Yeni menajer arayışına giren yetenekli oyuncu, ülkenin en başarılı menajerlik şirketlerinin arasında yer alan ID İletişim’le el sıkıştı ve eski yol arkadaşlarıyla yeniden çalışma kararı aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin