resim yok
13 Ocak 2013 - 00:00

Cansu Dere 'sadeliğin yüzü' olarak seçildi

 

L'oreal'in reklamlarında da oynayan Dere, poz vermekle yetinmedi, samimi açıklamalar yaptı:

 
Sadelik bir nevi zarafet, olması ve oldurması en zor şey. Bütün fazlalıklardan arındırılmış o sadeliği yakalayabilmek için ruh önemlidir. Hem ruh, hem de dış görünüş olarak herkesin beceremeyeceği bir şeydir sadelik.
 
Reklamda yer almanın dizi ya da sinema oyunculuğuyla tek ortak noktası; sette kamera ve yönetmenin olması. Daha mı zor bilmiyorum ama çok daha farklı. Çok titiz çalışılıyor.
 
Reklam yüzü olarak çalışacağım firmayı seçerken iki noktaya dikkat ediyorum; markayı ve ürünü savunabilmem çok önemli. Reklam filmlerinde eğer bir tip ya da karakter canlandırmıyor, kendiniz olarak yer alıyorsanız; neyi, nasıl söylediğiniz önemlidir. Marka hayattaki duruşunuzla bağdaşmalı.
 
Bence oyuncu, her yerde oyuncudur; dizi, sinema, tiyatro fark etmez. Tabii ki her birinin size hissettirdiği duygular, verdiği hazlar farklı olabilir ama hepsinin çıktığı yol aynı. İşinizi nerede yaparsanız yapın, en iyi şekilde yapmaya çalışmalısınız.
 
Oyunculuk bir hayat biçimi. Yüzleşemediğiniz ya da daha önce hissetmediğiniz duyguları yaşıyorsunuz. Burada anahtar kelime empati. Karşınızdaki insanı anlayabilmenin en önemli yolu empati kurabilmektir. Oyunculuk, empati kurma yeteneğinizi geliştirirken, insani boyutuyla size manevi anlamda çok şey katıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin