resim yok
24 Mart 2012 - 00:00

 

El Yazısı filminin galası, önceki akşam City's Alışveriş Merkezi'nde yapıldı. Yönetmenliğini Ali Vatansever'in üstlendiği filmin başrollerini Wilma Elles, Cansu Dere, Sarp Akkaya, Sercan Badur ve Baran Akbulut gibi tanınmış isimler paylaşıyor.
 
Filmde sevgilisi tarafından terk edildikten sonra başka biriyle evlenme kararı alan ve sonra da yaşadığı yeri terk eden eczacı 'Zeynep'i canlandıran Cansu Dere galanın ilgi odağı oldu. Gazetecilerin, "Eski sevgiliniz Cem Yılmaz'ın Ahu Yağtu ile evlenmesinin ardından siz de şehri terk etmeyi düşündünüz mü?" sorusuna Dere, "Yok artık, daha neler!" diye cevap verdi. Dere, Yılmaz'ın evliliği hakkındaki sorulara ise yorum yapmayıp gülümsemekle yetindi. Medyavizyon dağıtımıyla bugün vizyona giren 'El Yazısı'nın çekimleri Bolu'nun Göynük kasabasında, 3 haftada tamamlandı. Film ekibi örnek bir davranışlarıyla da dikkat çekti. Ekip, filmin çekimleri esnasında oluşan karbon salınımını karşılamak amacıyla kasabaya 25 ağaç dikti.
 
 
TÜRK FİLMLERİ SALON MAĞDURU
Yeterli salon bulamadığı için gösterime girmeyen 'Ayaz' filminin kaderini 'El Yazısı' da paylaşıyor. 'El Yazısı', Mars Sinema Grup'un desteğini çekmesi üzerine 50 salon yerine sadece 35 salonda gösterilecek. Yönetmen Ali Vatansever, "Bizim filmimiz yerine yabancı bir filmi göstermeyi tercih ettiler" diyerek duruma tepkisini dile getirdi

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin