Cansu Dere'nin evinde korkutan yangın! İlk açıklama geldi

Son olarak Sadakatsiz dizisiyle adından söz ettiren Cansu Dere'nin evinde korkutan kaza yaşandı! Evinde çıkan yangın sonrası ilk açıklama yine kazazede Cansu Dere'den geldi... Cansu Dere hastaneye mi kaldırıldı? Cansu Dere'nin evi neden yandı? Cansu Dere kim?

Pınar Alçiçek
26 Ocak 2023 - 15:07
Magazin

Ezel, Sadakatsiz, Şahsiyet gibi fenomen projelerde başrol oynayan ünlü manken Cansu Dere'den sevenlerini korkutan haber: Evinde yangın çıktı!

23-01/26/63d236e5214ed81a54ae1abe.jpg

Cansu Dere'nin evindeki yangının sebebi ne? Kim yaptı? 

Oyuncu Cansu Dere, dün akşam yatak odasında başlayan yangının; kedilerinin yanan mumları devirmesinden kaynaklı olabileceğini iddia etti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında herhangi bir mal kaybı olmamakla beraber, İçerdeki kedilerin dumandan etkilendiği öğrenilen bilgiler arasında. Şu anda ise sağlık durumlarıyla ilgili henüz net bir bilgiye ulaşılamadı.

Cansu Dere kimdir? Kaç yaşında? 

1980 yılında Ankara'da doğdu. Yunanistan göçmeni bir aileden olan Cansu Dere, İlk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. 2000 yılında Kanal D Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye 3. güzeli seçildi ve profesyonel mankenlik yapmaya başladı.

Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Evrim Timur, Arzu Kaprol, Bahar Korçan gibi Türkiye'nin en önemli moda tasarımcılarının defilelerinde yer aldı. ITKIB' in tüm yurtdışı organizasyonlarında ülkemizi temsil eden Cansu Dere , 2002-2003 yıllarında Paris'te çeşitli defilelere katıldı ve birçok önemli fotoğrafçıyla başarılı çalışmalar gerçekleştirdi.

İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümünden mezun oldu. İlk sunuculuk deneyimini Kanal D'deki Çocuk ve Müzik programıyla yaşamıştır. Ardından 2004 yılında Show TVde yayınlanan Türkiye'nin Yıldızları adlı yarışmayı sunmuştur. NTV'de yayınlanan Life Style Moda programında sunuculuğun yanı sıra editörlük de yapmıştır. 2005'te yine NTV'de N Moda programının sunuculuğunu üstlenmiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin