resim yok
04 Ekim 2012 - 00:00

 

Bergüzar Korel, eşi Halit Ergenç’in Cansu Dere’yle öpüşme sahneleri yüzünden kıskançlık krizine girdiği iddiasına yanıt verdi: “Bu haberlere sadece gülüyorum!”
 
 
Sıkıntıdan sivilce çıkardı
 
Cansu Dere’yle Halit Ergenç’in “Muhteşem Yüzyıl”daki öpüşme sahneleri büyük ses getirdi. Sosyal medyada çok konuşulan o sahnelerin, Ergenç’le eşi Bergüzar Korel arasında da kriz yarattığı öne sürüldü. İddiaya göre Korel, rol gereği eşiyle yakınlaşan Dere’yi o kadar kıskandı ki, sıkıntıdan yüzünde sivilceler çıktı.
 
 
Çok eski arkadaşım  
 
Bergüzar Korel ise kıskançlık iddiasının komik olduğunu söyledi. Önceki gün annesi Hülya Darcan’la Nişantaşı’nda görüntülenen Korel, konuyla ilgili sorulara şöyle yanıt verdi: “Cansu benim çok eski arkadaşım ve bizim için aileden biri gibi. Böyle bir şeyi düşünmem bile imkânsız. Bu tarz haberlere sadece gülüyorum!”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin