resim yok
20 Ağustos 2011 - 00:00

 

Desperate Housewives Türkiye'ye uyarlanıyor.
 
Oyuncu Özge Özder diziye dahil olma sürecini şöyle anlattı: 
 
Umutsuz Ev Kadınları dizisinde oynama teklifi nasıl geldi?
 
Bu iş için çok uygun olduğum konusunda hemfikir olunmuş. Görüşmeye çağırıldım. En uygunu hangi kadın karakter olur diye fikir alışverişlerimiz oldu. Edie de karar kılındı. Benim o dönem başka düşüncelerimde vardı aslında hayatımla ve oyunculuk kariyerimle ilgili.. Ama Fatih bey "gel bu işte oyna, çok güzel olacak ." dedi. Çok uzun bir zaman düşündüm aslında. Bir aydan fazla diyebiliriz. Tüm bu süreç hep kontak halinde geçti Tanıtım çekimlerine bir gün kala dahil oldum. Çok zor bir karar süreciydi.
 
 
Edie Brit çok sevdiğim bir karakterdi.Cilveli ve şuh görünümlü "Emel" nasıl bir karakter olucak biraz bahsedermisiniz?
 
Aynen tarif ettiğiniz gibi olacak. Tabii bunun Türkiyede ki eşittiri neyse onu göreceğiz. Üç kocadan ayrılmış,gayet özgüvenli,dobra, ne istediğini bilen bir dişi ve oldukça çapkın,eğlenceli bir kadın göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin