Cem Adrian'dan "Bir Gülü Sevdim"!

Cem Adrian, Solmayan Şarkılar 2'yi “Bir Gülü Sevdim” ile müjdeliyor.

Berfin Sengil
25 Nisan 2024 - 09:11
Magazin

Sevilen sanatçı Cem Adrian’ın Türk Sanat Müziği’nin hafızalara yer etmiş birbirinden güzel eserlerini seslendirdiği albümü “Solmayan Şarkılar”ın ikincisini “Bir Gülü Sevdim” ile
müjdeliyor.

24 Mayıs’ta Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanacak “Solmayan Şarkılar 2”den ilk şarkı olarak dinleyiciyle buluşacak olan “Bir Gülü Sevdim”in sözü Ahmet Selçuk İlkan, bestesi Coşkun Sabah, düzenlemesi ise Cem Adrian imzası taşıyor.

Çok renkli sesi ve çok renkli müziğiyle hem yorumcu hem de söz yazarı ve besteci kimliğiyle müziğin çok farklı dallarında eserler veren sanatçı, eşsiz yorumuyla dinleyicinin gönlünde de ayrı bir yerde.

Solmayan Şarkılar 2” ile de yine dinleyicinin yüreğine dokunacak olan sanatçının albümden ilk şarkısı “Bir Gülü Sevdim”, 26 Nisan’da videosuyla birlikte tüm platformlarda yayında olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin