Cem Adrian’ın 'Solmayan Şarkılar 2' albümüne son gün!

Sanatçı Cem Adrian'ın yeni albümü 'Solmayan Şarkılar 2', 24 Mayıs'ta dinleyicisiyle buluşacak.

Berfin Sengil
23 Mayıs 2024 - 09:14
Magazin

Sevilen sanatçı Cem Adrian’ın Türk Sanat Müziği’nin hafızalara yer etmiş birbirinden güzel eserlerini seslendirdiği “Solmayan Şarkılar 2” albümü, 24 Mayıs’ta Sony Music Türkiye etiketiyle dinleyiciyle buluşuyor.

“Bir Gülü Sevdim” ve “Hatıram Olsun” şarkılarıyla albümü müjdeleyen sanatçı, 10 şarkıdan oluşan “Solmayan Şarkılar 2” için, “Nitelikli müziğin, şiirselliğin ve özellikle romantizmin can çekiştiği bu dönemde, bu çok özel şarkıları yeniden yorumlamak, kaydetmek, yeni nesil ile buluşturmak ve onlara belki de bu duyguların varlığını hatırlatmak, hatta belki de öğretmek… Albümdeki motivasyonum oldu” diyor.

Müzikseverler, ilki 2020 yılında yayınlanan “Solmayan Şarkılar”ın ikincisinde “Bir İlkbahar Sabahı”, “Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun”, “Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar” gibi değerli eserleri, Cem Adrian’ın eşsiz yorumu ve incelikli düzenlemesiyle dinleyecek.

Solmayan Şarkılar 224 Mayıs’ta videolarıyla birlikte tüm dijital platformlarda yayında olacak.

"Solmayan Şarkılar 2" albümünde; Bir Gülü Sevdim, Hatıram Olsun, Bir İlkbahar Sabahı, Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun, Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar, Bak Yeşil Yeşil, Aşkın Kanunu, Silemezler Gönlümden, Şimdi Uzaklardasın, Sevmekten Kim Usanır şarkıları dinleyicisini bekliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin