resim yok
07 Aralık 2010 - 00:00

Cem Yılmaz, oyuncu Hare Sürel ile tekrar görüşmeye başladı. Cem Yılmaz ve Hare Sürel, aralarındaki ilişkiyi gizlemekten sıkılmışlar. Cem Yılmaz, geçen sene Kasım'da oyuncu Hare Sürel ile 39 Basamak isimli oyunu izlemeye gitmiş, ikilinin oyun sonrasında da buluşması aşk dedikodularını alevlendirmişti. Ancak medyanın yoğun ilgisi Hare Sürel'in gözünü korkutunca bu flört kısa sürdü, söylentiler unutuldu. Ta ki birkaç hafta öncesine kadar... Yılmaz ve Hare Sürel, 1 sene aradan sonra yeniden görüşmeye başladılar. Üstelik gelen haberlere göre Hare Sürel bu sefer medyanın ünlü komedyen ile arasına girmesine izin vermeyecek. Bu kararını da "Duyulursa duyulsun, artık çekinmiyorum" sözleri ile zaman zaman dile getiriyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin