Cem Yılmaz bu kez doktorları kahkaya boğdu!

Cem Yılmaz, özel doktoru Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu'nun ricası üzerine bir tıp kongresinde sahneye çıktı.

resim yok
05 Kasım 2013 - 09:13
Magazin

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, özel doktoru Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu'nun ricası üzerine bir tıp kongresinde sahneye çıktı ve izleyenleri yine kırdı geçirdi.

 

KAHKAHAYA BOĞDU

Komedyen, esprileriyle doktorları kahkahaya boğdu.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz; geçtiğimiz günlerde Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği'nin Antalya'daki Susesi Luxury Resort Hotel'de gerçekleştirdiği 23. ulusal kongresinde sahneye çıktı.

 

ÜCRET ALMADI

Özel doktoru Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu'nun ricası üzerine kongrede gösteri yapan Yılmaz, bunun için hiçbir ücret almadı.

Yılmaz, gösteri sırasında herkesin kendisini cep telefonuyla görüntülediğini fark edince;

"Bugün cep telefonunun icadını kutlayacağız" diye espri yaptı.

 

DOKTOR TAKLİDİ YAPTI

Bir ara Prof. Dr. Şehirlioğlu'nu sahneye çıkaran ünlü komedyenin, sık sık doktoruna dönerek "Neyim var doktor?" demesi herkesi güldürdü.

Daha sonra Yılmaz; taktığı boneyle, ameliyata giren doktorların taklidini yaptı.

Ünlü komedyenin, hastaların vücutlarında unutulan aletlerden bahsetmesi de doktorları güldürdü.

 

YENİ PROJE İÇİN HAZIRLANIYOR

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıktığı üzere Cem Yılmaz, bu kez farklı bir rolle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.[reklam]

Yılmaz, Oscarlı yıldız Russell Crowe'un Türkiye'de çekeceği 'The Water Diviner' filminin okuma provaları için Avustralya'ya gidiyor.

Filmde bir Türk subayını canlandıracak olan Yılmaz, prova için gidiş-dönüş 30 bin kilometre uçacak.

Oscarlı yıldız Russell Crowe yönetmenliğini üstlendiği ve Çanakkale Savaşı'nda kaybolan 2 oğlunu aramak için 1919'da Çanakkale'ye gelen bir babanın öyküsünü anlatan The Water Diviner filminde Türk subaylarını canlandıracak olan Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz'ı okuma provalarına katılmaları için Avustralya'ya davet etti.

Daha önce filmde oynamayı kabul eden Yılmaz Erdoğan provaları için geçen hafta Sidney'e uçtu. Kendi filminin ön hazırlıklarıyla uğraşan ve Russell Crowe'dan süre isteyen Cem Yılmaz, çalışma takvimini ayarladıktan sonra rolü kabul etti.

 

 

CEM YILMAZ'IN TWITTER COŞKUSU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin