resim yok
18 Haziran 2014 - 09:48
Magazin

Araba esprisi!

Komedyen bu sefer de şaşırtmadı...

Otomobillere olan düşkünlüğüyle tanınan Cem Yılmaz'ın Bentley marka yeni bir araba daha aldığı haberleri çıkmıştı.

 

Yılmaz bu haberler karşısında ne yorum yaptı?

 

HER ZAMANKİ GİBİ...

Ünlü komedyen bu haberi esprili bir dille yalanladı.

 

TWITTER'DAN

Twitter hesabından eski bir otomobil ve at arabası fotoğrafları paylaşan Cem Yılmaz şunları yazdı:

'Yeni cicişi ve komedyen yine şaşırtmadı; yine bir araba daha!'

 

'HEMŞİRE' DEVAYI CEM'DE BULACAK!

Bu arada 1998 yılında Cem Yılmaz imzalı 'Her Şey Çok Güzel Olacak' filminde hemşire rolüyle figüranlık yapan Nurgül Yeşilçay'ın yolu Yılmaz'la kesişti. Oyuncu, komedyenin son projesinin kadrosuna dahil oldu.

Cem Yılmaz ile Nurgül Yeşilçay'ın yolları yıllar sonra yeniden keşişti. Güzel oyuncu, ünlü komedyenin ilk sinema projesi olan 1998 yapımı 'Her Şey Çok Güzel Olacak'ta bir hemşireyi canlandırarak ilk oyunculuk deneyimini edinmişti. Yeşilçay, 16 yıl aradan sonra Yılmaz'ın son filmi 'Pek Yakında'da konuk oyuncu olarak yer aldı.[reklam]

Son dönemde oynadığı dizi ve sinema filmleri tutmayan Yeşilçay, önümüzdeki günlerde çekimler için kamera karşısına geçecek.

 

KIRAL'IN PROJESİNDE

Öte yandan ünlü oyuncu, yönetmen Erden Kıral'ın film projesinde de yer alacak. 'Gece' adlı yapımda başrolü üstlenen oyuncu, konsomatrisi canlandıracak. Çekimlere ise Temmuz ayında İzmir'de başlanacak.

 

ÇEKİM SÜRESİ 5 HAFTA

Cem Yılmaz'ın son filmini hayranları büyük merakla bekliyor. Önceki projelerinin aksine Instragram üzerinden sık sık setten fotoğraflar paylaşan sanatçının, 'Pek Yakında' adlı filminin çekimlerinin 5 hafta içinde tamamlanması öngörülüyor.Cem Yılmaz'ın son filminde Zafer Algöz, Özkan Uğur ve Ozan Güven gibi isimler rol alıyor.

 

Çekimleri 5 hafta içinde tamamlanması planlanan filmin cast ekibine son katılan isim de Nurgül Yeşilçay oldu. Yılmaz imzalı 'Her Şey Çok Güzel Olacak'ta perdeye çok kısa süre yansıyan Yeşilçay'ın bu kez nasıl bir karakteri canlandıracağı merak konusu.

 

 

ÜNLÜ KOMEDYEN YEMEK KARŞILIĞI O PROJEDE YER ALIYOR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin