resim yok
13 Ocak 2012 - 00:00

 

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, önceki hafta birlikte görüntülendiği, mart 2011'den beri de flört ettiği Ahu Yağtu ile başını bağlıyor!
 
Evet, yanlış okumadınız; çapkınlığıyla ünlü Cem Yılmaz da sonunda evleniyor. Aileye yakın kaynağımdan öğrendiğime göre; Yılmaz ile Yağtu evlilik hazırlıklarına başlamış bile. Son anda karar değişikliği olmazsa, ünlü çift yaz başına kadar nikah masasına oturacakmış.
 
MANKEN SEVİYOR!
Birçok kez vergi rekortmenleri listesine giren Cem Yılmaz'dan öyle anlı şanlı bir düğün bekleyenler de yanılıyor; Yılmaz, sadece ailelerin ve çok yakın dostların katıldığı sade bir törenle dünyaevine girmeyi planlıyormuş...
Deniz Akkaya, Tuba Ünsal gibi birçok ünlü mankenle flört eden, manken Cansu Dere ile evliliğin eşiğinden dönenen Cem Yılmaz; geleneği bozmayıp geçen yıl da manken Ahu Yağtu ile flört etmeye başlamıştı.
Ancak aşıklar bir süre sonra ayrılmış hatta her ikisi hakkında da başkalarıyla aşk dedikoduları bile çıkmıştı. Öğrendiğime göre Yılmaz ile Yağtu, iki ay önce tekrar denemeye karar vermiş ve zaten hemen arkasından da evlilik kararı almışlar.
Bir dönem sürekli değiştirdiği arabalarını yazdığım için bana sitem eden Cem Yılmaz, şimdi de gizli kalmasını istediği evliliğini ifşa ettiğim için kızacak ama ne yapayım; bu mutlu haberi sizlerle paylaşmadan edemedim!!!
 
SABAH/BÜLENT CANKURT

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin